Deze nieuwe interieuritems van Jacquemus gaan Instagram gegarandeerd opblazen

Upgrade jouw keukentafel met deze Provençaalse keramische decoratieve borden van Jacquemus.

Ben jij een Jacquemus liefhebber, maar puilt je kledingkast al uit met de designs van de beroemde Franse modeontwerper? Niet getreurd. Vanaf nu is het ook mogelijk om je Jacquemus collectie verder uit te breiden in je servieskast. Ter ere van het 50-jarige bestaan van Browns, een Britse fashion boetiek-keten, brachten Simon Porte Jacquemus en Griekse keramist Daphne Leon een collectie van vijftien exclusieve decoratieve borden uit.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Provençaalse kleuren

De designs van de borden zijn natuurlijk geïnspireerd op de meest iconische Jacquemus kledingstukken. Zo lijkt één bord sprekend op de binnenkant van de beroemde Raffia hoed en bevat de ander een driedimensionale gele miniatuur van de viral Le Chiquito tas.

courtesy of browns
Courtesy of Browns

Aangezien bijna de hele wereld nu te kampen heeft met de tweede Covid-golf, komt deze nieuwe designer collectie als geroepen. De kleurrijke keramische ontwerpen halen namelijk een beetje van de Provençaalse zon in huis en verlichten daarmee hopelijk ook onze winterdip.

Hang de borden niet aan je muur

Ook al zijn de borden bedoeld als decoratie, is het volgens Leon niet de bedoeling dat de borden ver buiten handbereik komen te liggen. ‘Ik zou ze zelf op een volle koffietafel als decoratie leggen, of op een dinertafel als centerpiece, of gewoon in combinatie met andere borden of objecten,' vertelde ze aan Vogue UK. 'Ik zou het niet aan de muur hangen, maar ik zou het gewoon bij de normale borden neerzetten - het enige verschil is dat je ze niet kunt gebruiken.'

courtesy of browns
Courtesy of Browns

Dit is niet de eerste keer dat Leon en Jacquemus samenwerken. Vorig jaar ontwierp Leon namelijk 30 borden voor Oursin, het nieuwe Parijse restaurant van de modeontwerper. Nu zal het de komende tijd niet mogelijk zijn om het restaurant te bezoeken, maar met de nieuwe keramische collectie is dat ook helemaal niet meer nodig. Upgrade gewoon je eigen dinertafel met de exclusieve decoratieve borden en laat een lekkere Franse maaltijd thuisbezorgen. Zo kun je nog steeds genieten van een culinair avondje à la Jacquemus.

courtesy of browns
Courtesy of Browns

Shop Vogue's Home Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Living