Thuiswerken wordt een feestje met deze investering

Las dit ultieme self-care moment in om van je thuiswerkdag iets buitengewoons te maken.

siemens eq espresso volautomaten
Siemens

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Siemens.

Nu thuiswerken de standaard is geworden voor de meeste onder ons, zijn het de kleine dingen die onze dag wat op kunnen fleuren. En wat is nu lekkerder dan een zijdezachte latte, een romige cappuccino of een simpelweg de perfecte zwarte koffie voor wat extra brandstof én een genietmomentje op een drukke thuiswerkdag? Goed nieuws: want met deze investering wordt een kopje koffie niet alleen gemakkelijker, maar ook nog eens véél leuker.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Maak van thuiswerken een feestje

Het vergt zo nu en dan wat creativiteit om thuiswerken leuk te houden. Waar naar kantoor gaan vroeger misschien niet op nummer één van ons wensenlijstje stond, missen we nu collectief een leuke babbel met onze collega's, de structuur van een gewone kantoordag en dat fijne koffiemomentje tijdens kantooruren dat de dag zo lekker breekt. Uit onderzoek is gebleken dat pauzes en voldoende rust nemen tijdens werken lastig is. En laat dat nu juist van belang zijn om je goed te kunnen concentreren op je werk en voor je mentale gezondheid. Om je focus te kunnen behouden staat self-care op dit moment dus op nummer één.

Siemens EQ. serie espresso volautomaat

En wat is er nu fijner om jezelf aan de sleur van een thuiswerkdag te onttrekken dan een heilzaam koffiemomentje, gewoon thuis? Maar daarvoor heb je natuurlijk wel een espresso volautomaat nodig die je van alle gemakken voorziet. Say hello to de Siemens EQ. serie volautomatische espressomachines, waarmee je met één druk op de knop je favoriete koffiespecialiteit zet.

siemens eq espresso volautomaten koffies
Siemens

Ultieme self-care

Nu onze werkdagen langzamerhand allemaal op elkaar beginnen te lijken, zijn de EQ. espresso volautomaten van Siemens hét antwoord voor wie op zoek is naar buitengewone. Een kopje koffie is volledig op jouw wensen af te stellen met de nauwkeurige aromatechnologie van de Siemens EQ. serie – en laat dat nu nét zijn wat je nodig hebt om op een drukke dag een ultiem self-care koffiemomentje te hebben. Daarbij maken de espresso volautomaten gebruik van echte bonen, waardoor je dat echte barista gevoel krijgt. Naast dat het design van de Siemens EQ. serie je keuken een upgrade geeft, zijn ze zo ontwikkeld voor het maximale comfort zodat koffiezetten het lekkerste moment van de dag wordt.

Koffiezetten met je smartphone

Als je dacht dat koffiezetten niet leuker kon, dan heeft Siemens nóg een verrassing voor je in petto. Namelijk de Home Connect feature van de espresso volautomaten. Met de Home Connect-app zet je in een handomdraai een heerlijk bakkie, precies zoals jij 'm wilt – gewoon vanaf je smartphone of tablet. Voor die momenten van de dag waarop alleen de geur van versgemalen koffiebonen je achter je laptop vandaan kan krijgen. Of wanneer je voor werk nog een heerlijke ochtendwandeling wilt maken met je favoriete koffiespecialiteit. Siemens combineert design, kwaliteit en innovatie – en dat alles resulteert voor jou in een kopje koffie dat zelfs van thuiswerken een feestje kan maken.

Bekijk alle Siemens EQ. espresso volautomaten op de website en vind het apparaat dat jouw thuiswerkdagen omtovert tot iets bijzonders.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Living