H&M Home lanceert een interieurcollectie met Diane von Furstenburg

Tijd om je interieur een upgrade te geven.

H&M Home lanceert 16 april een gloednieuwe interieurcollectie in samenwerking met Diane von Furstenberg. De exclusieve collectie bestaat uit 31 items ontworpen door de modeontwerper en wordt gekenmerkt door de opvallende prints en kleurrijke stijl waar ze bekend om staat.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

H&M Home x Diane von Furstenberg

De Zweedse modegigant H&M staat tegenwoordig bijna net zo bekend voor haar interieuritems als modecollecties, en gaat met H&M Home de ene na de andere opwindende designersamenwerking aan. Dit keer is het de beurt aan de iconische ontwerper Diane von Furstenberg, die met haar kenmerkende prints en kleurrijke stijl haar stempel drukt op de nieuwe interieurcollectie. Binnenkort kun je dus je huis een upgrade geven met onder andere vazen, kussenhoezen, dekens, kaarsen, posters en badjassen van H&M Home ontworpen in samenwerking met Diane von Furstenberg.

hm home x diane von furstenberg
Vaas
H&M
Kaarsenset
H&M

Upgrade voor je interieur

Nu we allemaal vanuit thuis werken, merken we het belang van een fijne thuisomgeving en een interieur waarbij je je prettig voelt. De H&M Home x Diane von Furstenberg komt dus als geroepen om je een interieur een flinke upgrade te geven. Met de expressieve prints en kleuren wil Diane een gevoel van vreugde en energie aan woningen van interieurliefhebbers wereldwijd toevoegen. 'De prints in deze lijn zijn iconisch. Zoals de 'Diane'-print die ik twintig jaar geleden heb gemaakt, terwijl de lippenprint afkomstig is van het schilderij dat Andy Warhol van mij maakte. De hele collectie is fantastisch, en ik kan niet wachten om hem met iedereen te delen,' vertelt Diane.

Servies
H&M
Kussens
H&M

Diane over de samenwerking

'Ik vind het geweldig om met H&M HOME samen te werken, vooral omdat interieur een grote passie van mij is,' aldus Diane von Furstenberg. 'Een woning is zowel een plek om tot rust te komen als een ruimte waar je nieuwe energie krijgt en je eigen look en feel kwijt kunt. Ik hoop er met deze samenwerking voor te kunnen zorgen dat mensen met hun eigen interieur aan de slag gaan. De enige regel is hierbij volgens mij: zorg dat je huis een reflectie is van wie je bent. Het belangrijkste is dat je een ruimte creëert waarin je je volledig comfortabel voelt en die laat zien wie je bent.'

De H&M Home x Diane von Furstenberg interieurcollectie is beschikbaar vanaf vrijdag 16 april via de website van H&M en in geselecteerde H&M winkels (op afspraak).

Shop Vogue's home favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Living