Deze AXOR designkraan van kunstenaar Pablo Lucker is precies wat je badkamer nodig heeft

Verhef je kraan tot kunstobject en maak je badkamer origineler dan ooit.

pablo lucker ontwerpt kraan voor axor
Milan Gino

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met AXOR.

Hotels besteden (terecht!) altijd extra veel zorg aan de badkamer, terwijl precies díe ruimte vaak minder aandacht krijgt in het gemiddelde interieur. Zonde, want van een uniek badkamerdesign heb je elke dag profijt: al is het al om het luxueuze hotelgevoel naar je eigen huis te halen. De kranen en douches van AXOR spelen daar goed op in, omdat je met hun MyEdition-lijn je badkamer volledig op je eigen wensen kunt afstemmen.

Vogue Living: binnenkijken bij sterrenchef Joris Bijdendijk

AXOR MyEdition-lijn

Extra leuk: AXOR werkt voor hun producten altijd samen met internationaal gerenommeerde ontwerpers, wat ze al meermaals designprijzen heeft opgeleverd. En terwijl hun hele productlijn uit meer dan 2000 artikelen – in stijlen van klassiek tot modern en avant-gardistisch – bestaat, springt bij Vogue vooral de MyEdition-lijn in het oog. De kranen van deze collectie kun je oneindig personaliseren, van kleur tot materiaal van de coverplate aan de bovenkant (denk aan marmer, maar ook leer). En dan is er ook nog hun signature service, waarmee je de coverplate nóg meer eigen kunt maken.

axor coverplates
AXOR

Limited Edition door Pablo Lucker

Al worden kunstliefhebbers wellicht vooral enthousiast van AXORs nieuwste limited edition coverplate, ontworpen door Pablo Lucker. De kunstenaar (1985) studeerde aan de gerenommeerde Design Academy in Eindhoven en laat zich inspireren door de reizen die hij over de hele wereld maakte. Voor AXOR ontwierp hij elf (nu al felbegeerde) coverplates. Een project waar hij zelf erg trots op is, zo licht de kunstenaar toe. 'De badkamer is niet de plek waar je kunst verwacht, maar waarom zou een kraan geen kunstobject kunnen zijn? Een kraan is eigenlijk de centerpiece van de badkamer. Op deze manier word je wakker met een stukje inspiratie.'

pablo lucker ontwerpt kraan voor axor
Milan Gino
pablo lucker ontwerpt kraan voor axor
Milan Gino

Voor het ontwerp heeft Pablo zijn karakteristieke handschrift verbonden aan het ontwerp van de MyEdition-kraan. 'Ik heb gebruik gemaakt van een lasergraveertechniek. Op die manier is mijn handschrift op een hoogwaardige manier in de coverplate verwerkt, zonder het praktische aspect uit het oog te verliezen.' Deze editie, die in gelimiteerde oplage komt, bestel je via deze link.

kraan van axor
Milan Gino
kraan van axor
Milan Gino

Water Studio Amsterdam

Wie de producten van AXOR in het echt wil bewonderen (en testen), kan het beste een bezoek brengen aan De Water Studio in Amsterdam. Hier draait letterlijk alles om water: van keukenkranen tot grote regendouches. De studio is op afspraak te bezoeken.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Living