Bestel 6x Vogue Living en krijg deze luxe Rituals Private Collection-set cadeau

Maak je huis deze winter extra cosy met deze exclusieve Rituals-set.

rituals
Rituals

Vogue Living houdt je up-to-date over de nieuwste lifestylenieuwigheden en interieurtrends. Het extra goede nieuws: je ontvangt nu bij een abonnement op Vogue Living een luxe Rituals Private Collection-set cadeau, waarmee je je woning deze winter een extra cosy gevoel geeft. Je krijgt dit exclusieve woonaccessoire nu bij 6x Vogue Living cadeau, voor maar 59,99 euro exclusief verzendkosten.

Luxe Rituals-set cadeau bij Vogue Living

Tijdens de huidige gure herfstmaanden is er niets fijner dan je huis volledig winterklaar te maken met de fijnste interieuritems die een extra cosy sfeer geven. Een geurkaars is daarvoor het perfecte item, waarmee je in een handomdraai een heerlijke warme sfeer in huis creëert. Bij dit Vogue Living abonnement krijg je de gehele luxueuze Private Collection set van Rituals cadeau, in de geur Green Cardamom.

rituals
Rituals

De unieke geuren van hout, specerijen en een vleugje zoetigheid vormen de essentie van deze luxueuze set, bestaande uit een bijzondere geurkaars, een exclusief interieur parfum en fragrance sticks. Kardemom is de koning van de specerijen; in het oude Egypte werd het al gebruikt in wierook en parfums. Deze intens geurende en klassiek vormgegeven Rituals-set past in elk interieur en is perfect om het thuis deze winter een extra upgrade te geven.

BESTEL HIER 6X VOGUE LIVING MET RITUALS PRIVATE COLLECTION SET

Het nieuwe Vogue Living november/december 2020 nummer met Jamie Trenité en zijn liefde Naomi van Rossum op de cover ligt nu in de winkel en is hier online te bestellen.

Wist je dat je als abonnee Vogue Living digitaal leest via Tijdschrift.nl? Als abonnee koppel je je Vogue Living aan de Tijdschrift-app, waarmee je Vogue direct digitaal tot 3 maanden terug kan lezen.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Living