Hello there 2021! Stap het nieuwe jaar in met Vogue Living's januari/februari issue

Stap samen met ons het nieuwe jaar in met de mooiste interieurinspiratie en bijzondere ontmoetingen.

vogue living januarifebruari 2021
Jouke Bos Vogue Living januari/februari 2021

Hello there 2021! We konden niet wachten 2020 achter ons te laten en te beginnen aan een nieuw jaar met nieuwe kansen en mogelijkheden. Daarom creëerden we een gloednieuw issue met een hoog let's go-gehalte. Stap samen met ons het nieuwe jaar in met de mooiste interieurinspiratie en bijzondere ontmoetingen. Dit staat je allemaal te wachten in de allereerste Vogue Living-editie van 2021.

BESTEL VOGUE LIVING HIER ZONDER VERZENDKOSTEN

'Let's go!'

Van lockdowns tot social distancing; nooit eerder waren we zo gelukkig om te beginnen aan een nieuw jaar. Zo stelt Vogue Living hoofdredacteur Marie Nanette Schaepman treffend: 'Zonder dat ik het afgelopen – op zijn zachtst gezegd – crazy jaar wil vergelijken met een sabbatical, heeft het er toch iets van weg. Want er waren naast verdrietige, ook mooie momenten. En ook nu staan we te trappelen.'

vogue living januarifebruari 2021
Jouke Bos Vogue Living januari/februari 2021
vogue living januarifebruari 2021
Jouke Bos Vogue Living januari/februari 2021

Daarom was er maar één optie mogelijk; de eerste Vogue Living-editie van 2021 moest er een zijn met inspirerende personen en de meest betoverende plekken bomvol liefde en energie om het nieuwe jaar mee te beginnen. Zo schittert real life liefdespaar Kobby Sefa en Stella de Jong op de cover en in de What We Wish For-serie, geschoten op een designboot in Amsterdam gevuld met de mooiste interieurparels en een flinke dosis liefde.

Inspirerende ontmoetingen rond de wereld

Speciaal voor Vogue Living openden een aantal inspirerende persoonlijkheden de deur van "hun thuis". We beginnen in Amsterdam waar we exclusief een kijkje mochten nemen in het liefdesnest van schrijver Pepijn Lanen (beter bekend als Faberyayo van De Jeugd van Tegenwoordig) en zijn grote liefde Coco Sabajo, waar we hen spreken over hun unieke liefde, hun carrières en levenslessen. Pepijn: 'We gingen een rabbit hole in met zijn tweeën. Binnen drie weken hadden we het over trouwen en kinderen krijgen.'

vogue living januarifebruari 2021
Karen Rosetzsky
vogue living januarifebruari 2021
Karen Rosetzsky

Dankzij de in New York wonend fotograaf Roger Neve legden we ondanks de lockdowns de met de jaren alleen maar knapper wordende Frederique van der Wal vast in haar idyllische farm house in Upstate New York. We spraken het Nederlandse model over haar succesvolle carrière en de liefde voor haar woning die vol zit met Nederlandse referenties. Frederique: 'Het is een love project, een eeuwigdurende opknapbeurt.'

Mini-jungles en liefde voor koken

Ook brachten we een bezoek aan de onstuimige Braziliaanse architect en kunstenaar Hélio Pellegrino, die Vogue Living's Jetteke van Lexmond vorig jaar opzocht. In Rio de Janeiro creëerde hij zijn eigen paradijs middenin een mini-jungle. In Love in the Kitchen spreken we de best geklede kok en patissier van Nederland en dat is, hoe kan het ook anders, een Fransman: Stephan Robert.

vogue living januarifebruari 2021
Roger Neve
vogue living januarifebruari 2021
Anne Dokter

Tot slot reisden we per trein af naar de meest geïsoleerde hoek van Zwitserland, waar achter elk gebergte een overwacht en adembenemend tafereel plaatsvindt - een plek om nu vast over te dromen voor als het straks weer kan. Natuurlijk staat ook dit nummer weer bomvol inspiratie met de mooiste interieuritems, de fraaiste woonaccessoires en woon-items met een vleugje high-fashion, om je huis om te toveren tot jouw perfecte oord.

vogue living januarifebruari 2021
Eric van den Elsen

Vogue Livings nieuwe januari/februari 2021 nummer ligt vanaf donderdag 21 januari in de winkel en is hier online te bestellen zonder verzendkosten.

Cover:
Fotografie: Jouke Bos
Styling:
Valerie van der Werff

Wist je dat je als abonnee Vogue Living digitaal leest via Tijdschrift.nl? Als abonnee koppel je je Vogue Living aan de Tijdschrift-app, waarmee je Vogue direct digitaal tot 3 maanden terug kan lezen.

Shop Vogue's Home FavoritesThis content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Living