Het gewilde Zweeds interieurmerk Jotex is nu gelanceerd in Nederland

Dit wordt het nieuwe favoriete merk van minimalistische Scandi-style fans.

Nu we meer tijd dan ooit thuis doorbrengen is interieur een grotere rol gaan spelen. Nu is er goed nieuws voor diegene die op een zoektocht zijn naar de perfecte meubels en woonaccessoires voor een tijdloos en stijlvol huis. Het gewilde Zweedse interieurmerk Jotex is nu gelanceerd in Nederland, waardoor het creëren van die minimalistische Scandi-stijl binnen handbereik ligt.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Jotex naar Nederland

De Scandinavische stijl is wereldwijd geliefd door haar klassieke en tegelijk moderne look. Niet enkel binnen de mode is deze stijlvolle en minimalistische stijl gewild, ook op interieurgebied weten de Scandinavische landen al jarenlang gewilde ontwerpen te creëren. Zo doet ook Zweeds interieurmerk Jotex; een online platform dat een absolute hit is in Scandinavië en nu eindelijk is uitgebreid naar Nederland.

jotex
Jotex
jotex
Jotex

Scandinavische kwaliteit

Jotex is de perfecte online bestemming voor iedere interierliefhebber die houdt van kwalitatieve en unieke design-achtige meubels en accessoires. Van kwalitatieve linnen gordijnen tot stijlvolle houten stoelen, handgemaakte keramieken accessoires en unieke verlichting - de meest tijdloze en tegelijk moderne producten waarvan elk designhart sneller gaat kloppen.

Duurzame Scandi-stijl

Jotex is niet enkel een merk dat gewilde interieuritems aanbiedt, ook is er op het online platform een groot deel geweid aan inspiratie. Zo kun je als meubelliefhebber naast het shoppen van nieuwe items ook inspiratie opdoen met de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied interieur. Een ander pluspunt; de filosofie van duurzaamheid staat centraal in het concept van Jotex waardoor hun collectie bestaat uit kwalitatieve stukken die de perfecte investering zijn voor een tijdloos en stijlvol interieur. Een soort capsule wardrobe voor je huis dus.

Je shopt de mooiste interieuritems en woonaccessoires van Jotex online

Shop Vogue's Home Favourites


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Living