Vogue Living lanceert nieuw maart/april-nummer als ode aan alle dromers

Ga samen met Vogue Living een hoopvolle toekomst tegemoet met inspirerende personen op bijzondere plekken.

Meer dan ooit verheugen we ons op een toekomst waarin we geen afstand meer van elkaar hoeven te houden en menselijk contact weer volkomen normaal is. Om vast te dromen over die nabije toekomst lanceert Vogue Living het Dreamers-issue. Ga samen met Vogue Living een hoopvolle toekomst tegemoet met inspirerende personen op bijzondere plekken. Dit staat je allemaal te wachten in het gloednieuwe maart/april 2021-nummer.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

BESTEL VOGUE LIVING HIER ZONDER VERZENDKOSTEN

Dreamers-issue

Op de cover van dit nieuwe issue sieren de getalenteerde Gouden Kalf-winnende acteurs én broers Shady en Shahine El-Hamus, kroonprinsen van de Nederlandse film die de filmwereld voor én achter de filmcamera veroveren. Met hun talent en charisma, mediterrane good looks en vader Sabri Saad als voorbeeld zijn de broers uit de Amsterdamse Nieuwmarktbuurt ware reizende sterren. Vastgelegd aan de Hollandse kust vertellen de broers hoe hun succesvolle avontuur begon.

vogue living maartapril 2021
Paul Bellaart, Vogue Living maart/april 2021
vogue living maartapril 2021
Paul Bellaart, Vogue Living maart/april 2021

Inspirerende personen op magische eilanden

We bezoeken dit nummer niet een, maar twéé bijzondere eilanden. Op het Keniaanse Lamu ontmoeten we CNN's Hero of the Year Umra Omar. Als oprichter van Safari Doctors bezoekt Umra maandelijks zo’n tweeduizend patiënten in zestien dorpen. Het paradijselijke eiland voor de kust van Kenia is haar thuis, waar ze met haar man en kinderen een magische bubbel heeft gecreëerd. 'Wonen op Lamu betekent back to basics. Na het ontbijt ren ik op blote voeten met de kids de heuvel af naar school.'

vogue living maartapril 2021
Mirjam Bleeker, Vogue Living maart/april 2021
vogue living maartapril 2021
Mirjam Bleeker, Vogue Living maart/april 2021

Op het Spaanse Ibiza maakte Nederlandse fotograaf Linda Wit voor deze Vogue Living een intiem fly-on-the-wall-portret van haar eigen gezin. Drie jaar geleden verruilden ze het drukke Amsterdamse bestaan voor een veel trager en eenvoudiger leven op Ibiza. Nu meer dan ooit vindt het eiland zijn ware essentie terug en worden de legendarische stranden alleen nog bevolkt door de eilandbewoners zelf.

Wegdromen in Nederland

Terwijl zij als chef patisserie de mooiste desserts boetseert in de kelder van sterrenrestaurant Ron Blaauw in Amsterdam-Zuid, kookt hij elke woensdagavond in Café Struyk in het centrum. Welmoed Bezoen en Ankervan Warmerdam gaan goed op reizen, oergroenten en mierzoete spijskoeken. Uit hun kookboeken spreekt aanstekelijk culinair idealisme en ze zijn nog maar net begonnen.

vogue living maartapril 2021
Linda Wit, Vogue Living maart/april 2021
vogue living maartapril 2021
Linda Wit, Vogue Living maart/april 2021

Tot slot dromen we weg bij een plek dichter bij huis die zeker minstens zo inspirerend is; de Kennemerduinen. Uitwaaien in IJmuiden en tot in de kleine uurtjes zwieren onder de rococoplafonds van Landgoed Waterland. Wat bedoeld was als een ochtendwandeling in de buurt, werd een lang, loom zomerweekend ver weg van alles en iedereen, en dat allemaal onder de rook van Amsterdam. Natuurlijk staat ook dit nummer weer boordevol inspiratie met de mooiste interieurontwerpen en de fraaiste woonaccessoires om ook thuis volledig weg te kunnen dromen.

vogue living maartapril 2021
Brenda van Leeuwen, Vogue Living maart/april 2021

Vogue Livings nieuwe maart/april 2021 nummer ligt vanaf donderdag 25 maart in de winkel en is hier online te bestellen zonder verzendkosten.

Shop Vogue's Home Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Living