Het vijfjarig jubileum van Vogue Living komt eraan en zó kun jij erbij zijn

Dit wil je niet missen!

vogue living birthday tour
Vogue Living

Vogue Living viert dit jaar haar vijfjarig bestaan! En wie jarig is, die trakteert. We vieren het vijfjarig jubileum met een bijzondere Birthday Tour, die van 27 tot en met 30 mei zal plaatsvinden. Het goede nieuws; ook jij kan erbij zijn! Lees snel verder wat je allemaal te wachten staat voor het 5-jarig bestaan van Vogue Living.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Vogue Living Birthday Tour

In een speciale Vogue Living bus in samenwerking met Winkel op Wielen zal Vogue Living een heuse tour maken door Nederland, om het vijfjarig bestaan samen met jullie te vieren. Bij de exclusieve Vogue Living bus kun je als één van de eerste de nieuwe editie bemachtigen, terwijl je geniet van een kopje koffie of thee op bijzondere plekken.

Naast het gloednieuwe issue ontvangen de allereerste bezoekers ook een special gift cadeau bij aankoop van het nummer, speciaal gemaakt voor het Vogue Living-jubileum. De oplage is beperkt, dus als je het unieke cadeau wil bemachtigen moet je er snel bij zijn! Naast het losse nummer zullen er ook speciale abonnee-acties zijn voor elke Vogue Living-liefhebber. Kortom; de Vogue Living Birthday Tour is en feestje dat je niet wil missen.

De route - Van Amsterdam tot Bloemendaal

Op donderdag 27 mei en vrijdag 28 mei rijden we een bijzondere route door de omgeving van het Gooi en Haarlem. Op zaterdag 29 mei is de Vogue Living bus de hele dag te vinden op de Noordermarkt in Amsterdam met waanzinnige bloemenkramen en op zondag 31 mei vind je Vogue Living op het strand in Bloemendaal bij strandtent de Republiek. De exacte routes worden in de loop van de week bekend gemaakt, dus houdt onze site in de gaten. Zien we je daar?

Route:

27 mei - omgeving het Gooi
28 mei - Haarlem en omstreken
29 mei - Noordermarkt, Amsterdam
30 mei - Republiek, Bloemendaal

Volg de Vogue Living Birthday Tour live via www.dewinkelopwielen.nl/routes.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Living