Vogue Living lanceert 'To New Adventures' nummer met Linda Tol op de cover

'The eye has to travel, and so has the mind!'

linda tol in vogue living
Jouke Bos Vogue Living mei/juni 2021

The eye has to travel, and so has the mind! Langzamerhand gaat de wereld steeds meer een klein stukje open. Allemaal hebben we de afgelopen tijd weggedroomd over de eerstvolgende te bezoeken bestemming, activiteit of ontmoeting. Het gloednieuwe Vogue Living Adverture issue is precies een ode aan dat gevoel; het wegdromen bij de nieuwe avonturen die gaan komen. Dit staat je allemaal te wachten in het gloednieuwe mei/juni 2021-nummer.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

BESTEL VOGUE LIVING HIER ZONDER VERZENDKOSTEN

Binnenkijken bij Linda Tol en Renew Jules

In Haarlem nemen we een kijkje in het huis van één van de meest stijlvolle koppels ooit; Linda Tol en Renew Jules - die op de cover van dit nieuwe nummer sieren. Zij is vanwege haar coole stijl - androgyn met een vrouwelijke twist en eigenzinnige stylingskills - een goudmijn voor merken. Hij was verwarmingsmonteur en ontwikkelde zich tot professionele streetstylefotograaf. Naast hun feilloze gevoel voor mode, is ook hun interieurstijl een inspiratie voor velen.

linda tol in vogue living
Jouke Bos Vogue Living mei/juni 2021
linda tol in vogue living
Jouke Bos Vogue Living mei/juni 2021

'To New Adventures' in Hawaï en Buenos Aires

In dit nummer neemt Vogue Living je mee naar de mooiste plekken voor je volgende avontuur. Op het eiland Kauai in Hawaï portretteerden we de Goodwin- family. Het gezin woont midden in de jungle in een moderne, zelfgebouwde boomhut van zeven verdiepingen. Langzaam leven, met respect voor elkaar en liefde voor je geboortegrond, staat centraal in hun levenswijze én hun bedrijf Slow Yourself Down. Idyllischer dan dit wordt het niet.

goodwin familie in vogue living
Anne Menke Vogue Living mei/juni 2021
goodwin familie in vogue living
Anne Menke Vogue Living mei/juni 2021

Vervolgens bezoeken we de woning midden in de jungle van Alejandro Sticotti en Mercedes Hernaez in Buenos Aires. Sticotti ontwierp het in de vorm van een open constructie van glas, hout, staal en steen, waar de grens tussen binnen en buiten volledig vervaagt. Eind vorig jaar overleed hij plotseling, nu spreken we Hernaez opnieuw over deze bijzondere plek. Het gesprek wordt een ware ode aan zijn leven én zijn werk.

vogue living meijuni 2021
Mirjam Bleeker, Vogue Living mei/juni 2021
vogue living meijuni 2021
Brenda van Leeuwen, Vogue Living mei/juni 2021

Tot slot maken we een onvergetelijke wandeltocht in de Auvergne, het natuurlijke hart van Frankrijk, met de meest bijzondere plekken verstopt in de glooiing van bergen en heuvels. We hiken er over de slapende vulkanten, van de ene herdershut naar de andere. Plekken waar je normaal gesproken niet zo snel zou komen maar die je ongetwijfeld wil toevoegen aan je lijst van te bezoeken plekken.

Love in the Kitchen

We sluiten dit gloednieuwe nummer af met Teun van de Keuken en Gijs Groenteman, de mannen achter de succesvolle en aanstekelijk leuke podcast Teun en Gijs vertellen alles. We gingen met ze op roadtrip, waarin ze onthullen hoe hun vriendschap standhoudt en spreken ze over hun gedeelde liefde voor muziek, koken én goed eten.

love in the kitchen
Paul Bellaart, Vogue Living mei/juni 2021

PS Om te vieren dat Vogue Living vijf jaar bestaat, maken we een feestelijke vierdaagse Birthday Tour. Van 27 mei t/m zondag 30 mei bezoeken we diverse plekken, waaronder de omgeving van het Gooi, Haarlem, de Noordermarkt in Amsterdam en de Republiek aan het Bloemendaalse strand. Lees hier alle info over de Vogue Living Birthday Tour en hoe je er zelf bij kunt zijn.

Vogue Livings nieuwe mei/juni 2021 nummer ligt vanaf donderdag 27 mei in de winkel en is hier online te bestellen zonder verzendkosten.

Shop Vogue's Home Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Living