Kunnen je meubels een duurzame en stijlvolle opknapbeurt gebruiken? Dan wil je dit label kennen

Innovatief en duurzaam, zonder dat je hoeft in te leveren op stijl.

sunbrella
Sunbrella

We kennen het allemaal; je favoriete meubelstuk is versleten en eigenlijk toe aan vervanging, maar je bent er zo aan verknocht dat je het niet weg wil doen. Er bestaat een andere oplossing die ervoor zorgt dat je meubels een upgrade krijgen waardoor ze langer meegaan en tegelijk stijlvol blijven. Ooit eraan gedacht om je meubels opnieuw te stofferen met luxe textielmaterialen die je meubels zowel een stijlvolle als duurzame upgrade geven? Dan wil je dít label kennen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Expertise in luxe textiel

Wanneer je je gaat verdiepen in kwalitatief textiel dat ook nog eens duurzaam is, dan is er één label dat je wil onthouden waarin duurzaamheid en innovatie samenkomen zonder dat je hoeft in te leveren op stijl. We hebben het over Sunbrella - een gevestigd merk binnen de interieurwereld dat door meer dan vijftig jaar ervaring een ware expertise heeft opgebouwd binnen de designwereld op het gebied van luxe en verfijnd textiel.

sunbrella
Sunbrella
sunbrella
Sunbrella

Sunbrella; innovatieve stoffen met stijl

Sunbrella staat bekend om hun high performance materialen voor onder meer meubels, die vlek-werend zijn, waterbestendig en zelfs Uv-straling tegenhouden waardoor ze niet verkleuren. Perfect dus voor zowel binnen- als buiten meubels die een luxe upgrade kunnen gebruiken en voor iedereen die vooral zorgeloos wil genieten van hun meubelstukken.

Daarnaast is een kenmerk van Sunbrella dat ze stoffen ontwikkelen die innovatief zijn, maar tegelijkertijd minstens zo stijlvol waarbij het designelement nooit uit het oog wordt verloren. Of ze nu worden gebruikt voor stoelen, kussens of gordijnen, de stoffen voegen een moderne en stijlvolle maar bovenal persoonlijke twist toe aan zowel binnen- als buitenmeubels. Zo is er een grote variatie in de kleur, patroon en print van de stoffen geïnspireerd op verschillende stijlen en culturen. Voor iedere interieurstijl wat wils dus.

Duurzame keuze

Door een focus op hoge kwaliteit draagt het merk ook veel bij op het gebied van duurzaamheid. Zo wordt kleurpigment diep in de vezel van de textiel verwerkt waardoor de stof langer mooi blijft en er minder onderhoud nodig is dan in vergelijking met traditioneel textiel. Door Uv-bescherming verkleurt het materiaal nooit en ook de kwaliteit van het textiel is ongekend hoog waarbij gebruikt wordt gemaakt van recycling van eerder gebruikte vezels en stoffen. Op deze manier hoef je je favoriete meubels dus nooit weg te doen, en kun je nog jarenlang zorgeloos van je interieur genieten op een duurzame manier.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Living