Black Friday 2020: shop de beste huishoudgadgets die je altijd al nodig had

Vogue zet de beste gadget deals van Black Friday 2020 voor je op een rij.

vanja van der leeden
PAUL BELLAART, VOGUE LIVING JANUARI/FEBRUARI 2020

Niet alleen in Amerika is Black Friday zo populair geworden dat je eigenlijk door de bomen het bos niet meer ziet bij het shoppen van je nieuwe garderobe. Het hele weekend van vrijdag 27 november tot en met zondag 29 november staat in het teken van Black Friday 2020. Maar daar houdt het niet op. Het fenomeen Cyber Monday zorgt ervoor dat je maandag 30 november ook nog vrolijk door kan shoppen. En als je geluk hebt zijn er zelfs deelnemende webshops met de so called Black Friday Week. Hierbij staat de gehele week in het teken van hoge kortingen.

Beste huishoudgadgets

Eerder selecteerden we al de tofste tech cadeaus voor de feestdagen, maar wie zegt dat je gadgets alleen cadeau wil geven? Niet is zo fijn als de nieuwste snufjes in je eigen huis, die het werk voor je uit handen nemen. Of het nou gaat om een (robot)stofzuiger of een high-end keukenmachine, nu we meer tijd dan ooit thuisbrengen zijn handige huishoudsnufjes meer dan welkom. En om het je iets makkelijker te maken, selecteren wij een aantal van onze favorieten - scoor ze dit weekend met hoge kortingen. Binnenkort vind je hier alle aanbiedingen!

Op zoek naar andere Black Friday 2020 kortingen op beauty- en mode items? Bekijk dan ons uitgebreide Black Friday 2020 overzicht vol merken met hoge kortingen.

Advertentie - Lees hieronder verder
Philips Sapcentrifuge
Philips

Alleen vandaag met 34% korting

SHOP

Princess Aerofryer
Princess

Alleen vandaag met 37% korting

SHOP

Philips Soepmaker
Philips

Alleen vandaag met 41% korting

SHOP

Sodastream
Sodastream

Nu met €70 korting

SHOP

KitchenAid
KitchenAid

Nu met 25% korting

SHOP

Dyson
Dyson

Nu met €100 korting

SHOP

Magimix Nespresso Machine
Magimix

Nu met 25% korting

SHOP

Nutribullet
Nutribullet

Nu met 20% korting

SHOP

Marshall
Marshall

Nu met 30% korting

SHOP

Sage Barista
Sage

Nu met 15% korting

SHOP

Oral-B
Oral-B

Nu met 50% korting

SHOP

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Living