Een ongewone kerstboom voor een ongewoon jaar! Shop hier de leukste alternatieve kerstbomen

Stap uit je comfortzone en kies voor een van deze unieke kerstbomen.

Oh dennenboom, oh dennenboom! Kerst is geen kerst zonder een fantastische boom in je woonkamer. Dat gezegd hebbende, kan de klassieke naaldboom na al die jaren een beetje saai worden. Wees daarom niet bang om deze Kerst uit je comfortzone te stappen en te kiezen voor een ongewone interpretatie van de kerstklassieker. Gelukkig zijn er genoeg fantastische kerstboom alternatieven die net zo goed als een Douglasspar of een Nordmann de kerstsfeer in huis kunnen halen. Kies dit jaar bijvoorbeeld voor een super skinny kerstboom, zodat je meer ruimte overhoudt voor cadeaus of kies voor een metalen variant die volledig past bij jouw industriële interieur past. Customise vervolgens jouw ongewone kerstboom met je favoriete versieringen en je hebt in een mum van tijd een unieke eyecatcher die gegarandeerd jouw kerstdecoraties zal opfrissen.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Dunne kerstboom
Greenland

Een grote kerstboom is natuurlijk mooi, maar niet iedereen heeft de ruimte om een joekel van een Douglasspar in z’n woonkamer te zetten. Klinkt dit bekend? Kies dit jaar dan voor een super skinny boom. Zo kun je nog genieten van de klassieke kerstsfeer, zonder dat je daar heel veel ruimte voor hoeft in te leveren. Bovendien heb je ook minder versieringen nodig om een mooie volle boom in elkaar te zetten.

Greenland

SHOP

2 Metalen kerstboom
Sissy Boy

Hou jij van een industriële of minimalistische look? Kies dit jaar dan voor de metalen kerstboom van Sissy Boy. Met deze boom kun je je versieringen echt in de schijnwerpers zetten, dus kies een leuk thema en een mooi kleurenpalet voor optimaal effect. Ook is het leuk om een aantal foto’s in de boom te hangen van leuke herinneringen met vrienden en familie. Zo kun je toch nog met je naasten Kerst vieren ondanks dat je dit jaar misschien niet samen aan tafel zit.

Sissy Boy

SHOP

3 Roothout kerstboom
Sissy Boy

Koop dit jaar een houten kerstboom voor de ultieme rustieke sfeer. Deze boom spreekt voor zichzelf en hoeft in principe niet verder versierd te worden. Wel kun je hem nog een beetje extra opfleuren met wat lichtjes. Want laten we even eerlijk zijn, tijdens Kerst kun je nooit te veel verlichting hebben.

JoJo Living

SHOP

4 Wit houten kerstboom
J-Line

Wil je een rustieke kerstboom, waar je ook al je favoriete kersthangers in kwijt kunt. Shop dan deze houten boom van J-Line. Ook deze boom is zeer geschikt voor foto’s dus duik maar in je galerij en probeer de leukste herinneringen van de voorgaande feestdagen te cureren.

J-Line

SHOP

5 Kerstboom van vetplantjes

Ben je een grote voorstander van een ‘echte boom’, maar ben je tegelijkertijd ook klaar met al die gevallen naalden? Kies dit jaar dan voor een kerstboom bestaande uit vetplantjes. De prachtige geometrische vormen gepaard met de verschillende natuurlijke kleuren creëren een kerstboom die amper nog verdere decoraties nodig heeft. Bovendien kun je na de feestdagen de boom weer uit elkaar halen en verder genieten van je nieuwe plantenfamilie. Bekijk hier hoe je deze duurzame kerstboom in elkaar zet en shop hieronder jouw vetplantjes. Probeer verschillende kleuren en vormen te kopen voor een extra mooi resultaat.

Vetplanten mix

SHOP

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kerst