Dankzij deze items wordt jouw slaapkamer een oase van rust

Omdat je er praktisch de helft van je tijd doorbrengt.

Meer dan ooit brengen we onze tijd thuis door. Dikke kans dat je dit jaar al hebt gewerkt aan een heuse thuisspa voor de nodige me-time en selfcare, je meubels hebt verplaats of vervangen en meerdere keren een 'voorjaarsschoonmaak' hebt gehouden. Maar heb je ook de ruimte waar je het meeste tijd doorbrengt al eens onder handen genomen?

Maak van je slaapkamer een oase van rust

Door alle gebeurtenissen van het afgelopen jaar is je slaap belangrijker dan ooit. Je verwerkt niet alleen emoties gedurende de nacht, maar je laadt ook weer op om vol frisse energie aan de dag te beginnen en de moed erin te houden. Daarom selecteert Vogue een aantal essentials die van je slaapkamer een oase van rust maken. Goed voor je gezondheid en leuk om te zien.

Overigens staat Vogue Living's nieuwe januari/februari-issue boordevol inspiratie om niet alleen je slaapkamer, maar hele huis onder handen te nemen.

BESTEL VOGUE LIVING ZONDER VERZENDKOSTEN

Shop 11 x items voor een rustgevende slaapkamer

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Ankhara kingsize bed met hoofdbord
Made

Alles begint uiteraard met een goed bed. Dit exemplaar van Made.com staat niet alleen leuk, maar is ook zo groot dat je eventuele partner je niet wakker houdt met zijn of haar gedraai.

Made.com

SHOP

2 Poster in natuurlijke tinten
The Poster Club

Een rustige slaapkamer is alles behalve saai - en dat bewijst deze neutrale poster van THE POSTER CLUB.

THE POSTER CLUB

SHOP

3 Virva tafellamp
iittala

Een lamp die niet al te fel schijnt is ideaal in je slaapkamer. Bovendien zet je 'm naast je bed zodat je niet meer je warme nest uit hoeft wanneer je klaar bent met lezen.

iittala

SHOP

4 Poederroze dekbedovertrek 'Smoothy powder pink'
Crisp Sheets

Het beddengoed van Crisp Sheets is een feestje om onder de slapen. Het is - zoals de naam al zegt - crispy en zijdezacht tegelijkertijd. De nieuwe collectie Smoothy is ook nog eens een lust voor het oog.

Crisp Sheets

SHOP

5 Block LED wekker
Karlsson

Je weet waarschijnlijk wel hoe goed het is om je telefoon uit de slaapkamer te verbannen. Dankzij deze wekker hebben je geen excuses meer om dat niet te doen.

Karlsson

SHOP

6 Rose & white musk geurkaars
Blomus

Geuren hebben invloed op je mood en daarom is het heerlijk om een rustgevende geurkaars te branden voor het slapengaan. Ook lekker om mee op te staan.

Blomus

SHOP

7 Small Ghost Buster nachtkastje
Kartell

Een nachtkastje waar je én je stijlvolle lamp opzet en je favoriete boeken in bewaard. Need we say more?

Kartell

SHOP

8 Twisted kaarsen
HAY

Probeer (blauw) licht zoveel mogelijk te vermijden in de uren voordat je naar bed gaat. Kaarslicht is des te beter.

HAY

SHOP

9 Zijden slaapmasker
Slip

Word je 's ochtends vroeg wakker door het licht? Dan biedt een oogmasker de uitkomst. Dit exemplaar van zijde is ook nog eens lief voor je huid.

Slip

SHOP

10 Kruiden slaapkussen
kruidenslaapkussen
Treets wellbeing

Lavendel heeft een kalmerende werking. Dit kruidenkussen laat je daadoor eindeloos slapen.

Treets wellbeing

SHOP

11 Bedsprei 'Lilac Skies'
Crisp Sheets

Omdat het oog ook wat wil - en het af en toe gewoon koud is - biedt Crisp Sheets een groot aantal bedspreien in verschillende kleuren. De Lilac Skies is onze favoriet.

Crisp Sheets

SHOP

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Coronavirus