Opzoek naar stijlvol servies? Deze Nederlandse keramisten wil je kennen

Geef je interieur een stijlvolle upgrade met deze unieke ontwerpen.

milou broersen ceramics
Milou Broersen Ceramics

Vogue Living bestaat dit jaar vijf jaar! En wie jarig is, die trakteert. De afgelopen dagen kon je samen met ons dit feestelijke jubileum vieren tijdens de Vogue Living Birthday Tour waar je het gloednieuwe mei/juni 2021-nummer met Linda Tol op de cover kon bemachtigen. De allereerste bezoekers kregen daarbij een exclusieve gift cadeau, perfect voor elke interieurliefhebber; handgemaakte, keramieken mokken afkomstig van verschillende Nederlandse ontwerpers. Stuk voor stuk zorgen deze unieke ontwerpen voor een stijlvolle upgrade aan je servies en daarmee je interieur. Want weinig is tijdlozer en stijlvoller dan handgemaakt keramieken servies. Heb je er geen kunnen bemachtigen? Geen nood, we zetten de vijf designers en hun bijzondere ontwerpen nog even voor je op een rij.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 HUSK Ceramics
husk ceramics
HUSK Ceramics

HUSK Ceramics is een ontwerp- en productiestudio in Utrecht, gespecialiseerd in het gieten van porselein. Unieke, met de hand gemaakt serviesgoed en interieurobjecten zijn het resultaat, waar stijlvol minimalisme en functionaliteit samenkomen. Het individuele karakter van elk ontwerp vertelt een verhaal over het vakmanschap van het label.

SHOP

2 Milou Broersen Ceramics
milou broersen ceramics
Milou Broersen Ceramics

De ontwerpen van Milou Broersen Ceramics worden met de hand gemaakt in Amsterdam en zijn kenmerkend door hun verfijnde eenvoud. Milou's missie is om het belang van lokale industrie en slow productie te benadrukken. De materialen dienen als grootste inspiratiebron voor de ontwerpster, met als resultaat stijlvol servies dat een leven lang gekoesterd en gebruikt kan worden.

SHOP

3 Putzy Ceramics
putzy ceramics
Putzy Ceramics

Putzy Ceramics maakt keramieken ontwerpen met de hand vanuit haar atelier in Haarlem. Haar grootste inspiratie is de Wabi Sabi-stijl, waardoor de schoonheid van het imperfecte wordt omarmd in de vorm van organische en eenvoudige ontwerpen. Ze maakt alles volledig met de hand waardoor er geen machines aan te pas komen. Naast servies maakt ze ook muurkunst en interieuraccessoires, en maakt ze jouw gedroomde keramieken custom ontwerpen.

SHOP

4 Kesemy Design
kesemy design
Kesemy Design

De ontwerpen van Kesemy Design worden met de hand gemaakt, beschilderd en geglazuurd in de Kesemy ontwerpstudio in Amsterdam. Elk stuk is volkomen uniek en geeft een stijlvolle en tegelijk minimalistische upgrade aan je servies. De functie van de ontwerpen - die naast servies ook interieuraccesoires omvatten - worden herontdekt door te spelen met het materiaal, met als resultaat eenvoudige vormen met een hoge esthetiek.

SHOP

5 Hella Duijs
hella duijs
Hella Duijs

Hella Duijs's ontwerpen herken je aan de strakke en Scandinavische vormen, de moderne matte kleuren en deels glazuurde elementen. Met de hand gemaakt in haar atelier in Nijmegen zijn haar ontwerpen allemaal uniek en een kleurrijke toevoeging aan je interieur. Naast haar kleurrijke kopjes zijn ook haar vazen en decoratieobjecten gewild .

SHOP

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Living