Máxima, the Birth of a Queen

Vogue Nederlands eerste special edition gelanceerd op Queen's Ball in Hotel the Grand.

maxima-koningin-vogue-nederland
Getty Images

Vanavond is de eerste speciale editie van Vogue Nederland gelanceerd op het Vogue Queen’s Ball in Hotel the Grand te Amsterdam. De special edition, getiteld ‘Máxima, the birth of a Queen’ is een ode aan de kersverse Koningin, die als stralend stijlicoon haar sporen nu al ruim verdiend heeft en ons ongetwijfeld de komende jaren nog op veel meer fashion statements zal trakteren.

In Jan Taminiau

Op de cover draagt Máxima net als tijdens de inhuldiging een jurk van Jan Taminiau, de ontwerper die het eerste exemplaar van de editie in ontvangst nam op het bal.
Het is een onthullende verzameling prachtige beelden – royaal vormgegeven – die je meeneemt op de weg die Máxima heeft afgelegd om van ‘gewoon meisje’ Koningin Máxima te worden. De collector’s edition is vanaf 2 mei overal te koop voor €9,95 en in opdracht van Vogue Nederland door BLOOM Publishing & BLOOM Creative ontwikkeld.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima