Vogue Man Voorjaar 2018

Vogue's Karin Swerink over de nieuwe editie van Vogue Man, die in het teken staat van rebellen.

vogue-man-rebels
Markus Pritzi, Vogue Man Voorjaar/Zomer 2018

De nieuwe Vogue Man ligt donderdag 15 maart in de winkel of bestel Vogue Man alvast online!

Rebellen maken de wereld mooier. Met hun eigenzinnige ideeën en lef om tegen de regels in te druisen, creëren ze vrijheid voor zichzelf en voor anderen. Mijn eigen dochter Sam is een goed voorbeeld van zo'n jaloersmakend vrij iemand. Momenteel stromen er appjes binnen op mijn telefoon vol foto's waarop ze blootsvoets door Mexico danst. Heel inspirerend!

De mannenmode van dit seizoen is al net zo eigenzinnig. In alle collecties vind je silhouetten die ruimte opeisen, felle kleuren, uitgesproken prints en clashes van verschillende stijlen. De collecties moedigen aan tot experimenten en stralen uit dat alles kan en mag. En dat gaat gelukkig niet ten koste van comfort, de kleren van dit seizoen zijn bovenal relaxed. Zelfs de driedelige pakken die je in de modeseries terugvindt zijn allesbehalve stijf.

Dit nummer barst van de rebellen. Neem productontwerper Dave Hakkens, die tegen de wensen van z'n docenten in afstudeerde met een recycleproject dat inmiddels is uitgegroeid tot een internationale community van wereldverbeteraars. Of Andre van Noord, die zich zijn leven lang nog nooit van iemand iets heeft aangetrokken, met modellenwerk zijn vrijheid koopt en in fotografie zijn uitlaatklep vindt. Dan is er nog een reisverhaal over de 'stoutste straat' van Amsterdam: de Zeedijk, een plek die al eeuwen rebellen aantrekt.

Leve de vrije geesten!

Karin Swerink
Editor in Chief

Het Vogue Man Voorjaar 2018 nummer kun je nu in de Vogue shop bestellen en ligt vanaf donderdag 16 maart in de winkels.

Fotografie: Markus Pritzi
Styling: Jos van Heel
Grooming: Eva Copper voor M.A.C en Balmain / Hair Couture / House of Orange
Model: Chris Diena

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Vogue Man