Juni 2017

Karin Swerink heeft een geheime liefde: social media. Vandaar in dit nummer de social influencers tot de vakantie-plekken waar geen wifi te bekennen is.

romee-strijd-juni-2017
Jan Welters

'Mijn niet te temmen verslaving aan Instagram lijk ik te delen met de hele mode-industrie.'

Ik geef het toe, ik heb een geheime liefde: ’s Ochtends in bed begint de deep dive al met eindeloos scrollen, screenshots maken, zelfs kopen. Speurend naar nieuws, naar talent, naar verhalen en schaamteloos genietend van mooi beeld, droomhuizen, ooit-vakanties, honden en trends. Mijn niet te temmen verslaving aan Instagram lijk ik te delen met de hele mode-industrie. Mijn enige échte liefde tolereert mijn escapades, tot op zekere hoogte.

De sterren van social media, die hun benijdenswaardige leven uitgebreid documenteren en met wie merken dolgraag willen samenwerken, voelen inmiddels bijna als mijn vriendinnen. Hoog tijd dus om deze influencers een keer in Vogue te portretteren (pagina 134) en met ze te praten over hun toekomstdromen en wat hun invloed in de modewereld eigenlijk inhoudt.

Ondanks de warme gevoelens die ik koester voor een wintergarderobe bestaande uit grote jassen, pakken, oversized truien en veel laagjes, hou ik toch het meest van de zomer. De eerste zonnestralen, sproetjes die zich weer laten zien, het buitenleven, sandalen en wapperende zomerjurken, blote voeten in het gras, (pagina 27), eindeloos wijn drinken op het strand.

De summer vibes lopen als een rode draad door dit nummer, van de zwoele strandshoot die het modeteam in Los Angeles maakte met model Romee Strijd (pagina 106), terwijl de paparazzi in de bosjes op Will Rogers State Beach lagen, tot de geraffineerde collectie van Erik Frenken, die na zijn Avelon-avontuur met zijn nieuwe label Frenken komt. Frenken zegt: ‘Wat ik het belangrijkst vind in het leven is onafhankelijkheid en vrijheid. Die heb ik nu, en dat is me álles waard. Ambitie en dromen doen leven.’ Een motto om onmiddellijk te adopteren en hoog te houden (lees het interview op pagina 144).

Tot slot vind je in dit nummer inspiratie voor zes droomreizen die je maar eens in je leven onderneemt. Een lekker langzame treinreis van Moskou naar Mongolië bijvoorbeeld, of zwemmen met walvishaaien voor de kust van Mexico. Stuk voor stuk plekken waar wifi in geen velden of wegen te bekennen is, en dat is ook weleens fijn.

Karin Swerink
Editor in Chief

De levertijd van het magazine + shirtje is ongeveer 1 week.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Romee Strijd