Zondag 1 september is het weer zover: de Vogue Flower Market in de tuinen van het Rijksmuseum. Dompel je onder in Vogue’s bloemenwereld en struin tussen kleding, accessoires, nip aan een mocktail in de speak-easy en neem deel aan exclusieve workshops.

Vogue Flower Market

Vogue neemt de tuinen van het Rijksmuseum over en verandert die voor één dag in een Vogue-bloemenparadijs. Tijdens de Vogue Flower Market vind je naast onze bloemenkraam, waar je je eigen boeket samenstelt, de Vogue-pop- upstore en het Vogue-café. Daarbij is er natuurlijk de hele dag livemuziek. Op vertoon van het septembernummer heb je toegang tot de Vogue Flower Market, mag je je eigen bos bloemen samenstellen én krijg je Vogue-munten om te besteden bij de kramen.

Pop-ups, workshops en meer

Maar the fun doesn't stop there! Laat je haar verzorgen en stylen bij de pop-upsalon van Wella en GHD, volg een speciale peeling masterclass van philosophy, met tips van pro's en ga op de foto in de bloemrijke Chloé-photobooth. Even een pauze nodig? Proef heerlijk geurende mocktails in de speak-easy bar van Boss The Scent, speel spin the wheel terwijl je je de suikerspin van Marc Jacobs laat smaken, ervaar een spectaculaire anti-oxidantenboost bij de oldschool limonadekraam van Swisse en leer tekenen o.l.v. de Teekenschool van het Rijksmuseum.

Tijdens de Vogue Flower Market kun je shoppen bij de mooiste merken, zoals Fashionology, Artipoppe en Designer-Vintage. Vergeet niet je Vogue T-shirt mee te nemen! Tijdens Vogue's tie-dye-workshop kun je je favo tee naar hartelust customizen. Ga tot slot naar huis met een prachtige bos bloemen. Zien we je 1 september?

Datum: Zondag 1 september
Tijd: 11.00 - 18.00 uur
Waar: De tuinen van het Rijksmuseum, ingang Jan Luijkenstraat / Hobbemastraat, Amsterdam
Entree: Op vertoon van het Vogue septembernummer heb je gratis toegang tot de Vogue Flower Market, mag je een eigen bos bloemen samenstellen én krijg je Vogue-munten om te besteden bij diverse kramen.