Vogue's nieuwe juli/augustusnummer staat in het teken van reizen en je ultieme holiday wardrobe

Vogue's juli/augustus 2018 ligt vanaf donderdag 21 juni in de winkel!

vogue-juli-augustus-2018
Annemarieke van Drimmelen

Bijna elke ochtend is het raak: onderweg naar de Vogue-redactie beland ik in een eindeloze file. De enige remedie tegen de verveling - en eigenlijk een geluk, want wanneer heb ik er anders tijd voor? - is podcasts luisteren. Ik vind het heerlijk om helemaal op te gaan in de uitgebreide interviews met inspirerende mensen. Zo ontdekte ik laatst nog op de interviewpodcast Happy Place (aanrader!) een bijzonder interview met Alexandra Shulman, de voormalige hoofdredacteur van de Britse Vogue. Een ander favoriet is Where Should We Begin? waarin de Belgische psychotherapeut en schrijver Esther Perel je laat meeluisteren tijdens intieme relatietherapiesessies. Elke aflevering ben ik weer verbaasd over hoe briljant haar adviezen zijn. Leandra Medine van Man Repeller en Garance Doré zijn ook fan. Toen Perel onlangs in Nederland was, heeft Vogue-journalist Maartje Laterveer haar uitgebreid geïnterviewd over kwesties als: moet vreemdgaan wel het einde van een relatie betekenen? En: hoe hou je het in een huwelijk leuk tussen de lakens?

Verder staat dit nummer bijna helemaal in het teken van mijn favoriete onderwerp: vakantie. Zo fotografeerden we de ultieme holiday wardrobe - linnen blouses! Tijdloze badpakken! - in San Sebastian, tussen de schitterende werken van Eduardo Chillida, aan wie deze zomer een tentoonstelling is gewijd in de (overigens voor niets toegankelijke) beeldentuin van het Rijksmuseum. Een ander team vloog naar Dubai om de meest spectaculaire avondjurken tegen de achtergrond van de overweldigende woestijn te fotograferen. En dan heb ik het nog niet eens gehad over het zestien pagina's tellende Holidaydossier tjokvol tips van onze favorieten uit de mode-industrie.

Ook niet te missen: de grote interviews met de interessantste ontwerpers van nu: Donatella Versace, Simon Porte Jacquemus en Susie Cave. Voorlopig hoeven we nog lang niet aan dikke jassen en truien te denken, maar voor wie niet kan wachten, hebben we toch alvast alle wintertrends op een rij gezet.

Op een mooie lange zomer!

Karin Swerink
Editor-in-chief

Vogue's juli/augustus 2018 ligt vanaf donderdag 21 juni in de winkel. Bestel jouw nummer via Vogue.nl.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Magazine