Vogue's grote december Party Issue! Statement juwelen, smashing jurken & meer om uitzinnig feest te vieren

Het Party Issue van Vogue is het enige wat je nodig hebt voor je meest stijlvolle feestdagen ooit.

cover vogue nederland december 2018
Tung Walsh, Vogue Nederland, december 2018

Vogue's grote december Party Issue ligt donderdag 8 november in de winkels.

Vogue Nederland begon met haar, de chique vrouw uit Londen die er met liefde op toezag dat onze editie aan de internationale Vogue-standaard voldeed. Anna Harvey. Als een zorgzame moeder nam ze ons een paar jaar onder haar hoede. Ik herinner me de regelmatige bezoeken aan Amsterdam, waarbij ze geduldig naar onze wilde plannen luisterde, soms een beetje bijstuurde, en er altijd ook ruimte was voor een persoonlijk gesprek over heel andere zaken. Vaker dan eens had ze dan minstens zulk goed advies.

Anna Harvey begon haar lange carrière bij Condé Nast als fashion editor bij Vogue eind jaren zeventig, werd persoonlijk mode-adviseur van prinses Diana en later chef redactie. Toen Vogue internationaal ging uitbreiden met nieuwe edities wendde ze haar uitgebreide ervaring en kennis aan om hoofdredacteuren te helpen de beste Vogue voor hun land te maken.

Zonder haar was Vogue Nederland er nooit op deze manier geweest.

Tung Walsh, Vogue december 2018

Met weinig woorden en prettige stem wist ze altijd precies de zwakke plek van een shoot of een issue aan te wijzen – elegant, opbouwend met slight humor. Zo gauw het over budgetten ging tijdens meetings, zette ze haar bril af en bladerde ze door onze issues ... totdat het weer over Vogue ging, dan deed ze weer mee. Ik heb ongelooflijk veel van haar geleerd, over de fine line tussen iconic en common, want daar was ze meester in. Dagelijks denk ik aan haar adviezen, bij grote en kleine beslissingen voor Vogue, maar ook in mijn privé leven.

Ook al was ze de laatste tijd niet meer aan het werk, ze bleef tot haar dood vorige maand overal van op de hoogte en liet haar betrokkenheid nog blijken via social media, mail of sms.
Wat was het een voorrecht om van haar te mogen leren en wat zal ik haar missen.

In dit vak is het moeilijk een rolmodel te vinden. Anna was het vanaf dag één. Al zal ik nooit zo wijs, kalm, easy going en classy zijn als zij, ze is mijn inspiratie om elke dag de beste editor te zijn die ik kan zijn. Anna voelde als een mentor, maar ook als familie en ze gaf inspiratie op de momenten dat ik het nodig had, zowel privé als in werk.

Dit decembernummer draag ik met liefde aan haar op, een nummer waarin alles draait om feest. Met verhalen over de meest decadente juwelen op aarde, de overdaad van de eighties, de mooiste slipdresses en interviews met onder anderen Zoë Kravitz, Christian Louboutin en Bette Franke.

Op een onvergetelijke feestmaand, waarin we het leven met elkaar vieren.

Karin Swerink,
Editor in Chief

Fotografie cover: Tung Walsh
Styling: Gijsje Ribbens
Haar: Daniel Martin
Make-up: Kathy Le Sant
Model: Katlin Aas
Jurk: Givenchy
Panty: Wolford

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kerst