Veronika Heilbrunner staat met haar baby Walter op de cover van Vogue's januari/februari 2019 issue

Vogue's eerste nummer van 2019 staat in het teken van reizen, een nieuw begin met een baby en de mooiste en opmerkelijkste voorjaars- en zomertrends.

Veronika Heilbrunner staat met haar baby Walter op de cover van Vogue Nederland, januari/februari 2019.
Tung Walsh, Vogue Nederland, januari/februari 2019

Het januari/februari 2019 nummer van Vogue Nederland ligt vanaf donderdag 13 december in de winkels. Abonnees ontvangen het magazine op dinsdag 11 december thuis.

'Dit eerste nummer van het gloednieuwe jaar staat in het teken van reizen, want een reis is wel een van de grootste avonturen die je kunt aangaan.' - Karin Swerink

Als een groot wit vel papier ligt 2019 voor je. Aan jou om het vol te schrijven met verwachtingen, wensen, mooie plannen. Er in grote lijnen een tekening op te maken, kleurig en expressief. Of om het juist leeg te laten; je ziet wel wat het jaar je gaat brengen, jij stelt je open voor avontuur.

Dit eerste nummer van het gloednieuwe jaar staat in het teken van reizen, want een reis is wel een van de grootste avonturen die je kunt aangaan. In 2019 maak je misschien wel die memorabele trip waar je al zo lang naar uitkijkt, bijvoorbeeld naar Georgië of Zuid-Afrika. Vogue ging daarheen – én naar Frankrijk, Italië, Spanje en Zwitserland – en noteerde meteen de fijnste adressen voor je, om te eten, uitgaan en slapen. Ook The Edit heeft reizen als overkoepelend topic. We pakten de koffers voor zes uiteenlopende bestemmingen.

Tung Walsh voor Vogue Nederland, januari/februari 2019

Influencer Veronika Heilbrunner (37), Alja Bakker sprak haar voor dit nummer in Londen, ging ook een avontuur aan. Na eindeloos uitstellen – want er was altijd wel een reden om te zeggen: we doen het volgend jaar – kondigde zich plots een baby aan. En dat waar zij en haar man bang voor waren, bleek helemaal niet te gebeuren. De komst van baby Walter heeft hun leven niet overhoop geschopt. Integendeel. Het was een nieuw begin voor het jonge gezin van Veronika en haar man Justin O’Shea, in a very good way.

2019 wordt het jaar van de hartstocht. Sowieso. Maartje Laterveer interviewde Whitney Wolfe Herd over de liefde en over haar datingapp waarbij vróuwen de eerste stap zetten: Bumble. Een klein verschil misschien, maar één met revolutionaire gevolgen.

In het eerste nummer van het nieuwe jaar vind je traditiegetrouw een overzicht van de mooiste en opmerkelijkste voorjaars- en zomertrends. Het belooft een bijzonder seizoen te worden, met als overkoepelend idee dat er geen overkoepelend idee is – zo veel modestemmen en -stromingen zijn er. Onder de ontwerpers zijn uitgesproken escapisten, die schoonheid en lichtzinnigheid in donkere tijden onbezonnen willen vieren. Maar er zijn ook pragmatici, die day- en eveningwear op een verleidelijke en ultradraagbare manier opnieuw uitvonden. De expressionisten tot slot, zetten de mode met al haar codes en mores totaal op haar kop. Aan jou dus weer de keuze en de vrije hand. Maak er iets heel moois van.

Cheers to a new year!

Karin Swerink, Editor in Chief

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Magazine