Alles is liefde in dit april nummer van Vogue, een heel issue om de liefde in alle vormen te vieren, te beginnen met de fantastische vrouw op de cover. Imaan Hammam werd verliefd op Lentini Eersteling in Tulum, en voor hun allereerste shoot samen vlogen we naar het Mexicaanse kustplaatsje om de twee te vereeuwigen. In deze editie zie je ze samen in de serie van fotograaf Bibi Cornejo Borthwick en stylist Dimphy den Otter en vertellen ze alles over hun bijzondere liefde en toekomstdromen.

Album cover, Magazine, Poster,
Vogue

In Crazy in Love delen zeven uiteenlopende creatieve stellen hun ontroerende en geestige verhalen. Zo zegt model Felice Veen over haar relatie met creatief producent Zoë Bab: ‘Ja, we krijgen soms commentaar en misschien zal ik moeten strijden. Maar ik loop wél, zo trots als een pauw, met deze beeldschone vrouw aan mijn arm. Beter kan toch niet?’

Bijna 40% van de huwelijken overleeft het anno 2019 niet en hoe zorg je er dan voor dat er geen gevreesde vechtscheiding komt?

Over de keerzijde van liefde stelt journalist Alja Bakker in Love is a battlefield de vraag of scheiden per se ongelukkig maakt. Bijna 40% van de huwelijken overleeft het anno 2019 niet en hoe zorg je er dan voor dat er geen gevreesde vechtscheiding komt?

En omdat het geheel soms meer is dan de som der delen, wijden we The Edit aan de stijlvolste koppels uit de geschiedenis, van Liz Hurley en Hugh Grant tot Carolyn Bessette en John F. Kennedy Jr.

Ter ere van de cover met de Amsterdamse Imaan, die van Egyptisch/Marokkaanse afkomst is, zijn de beautypagina's geheel gewijd aan beauty vanuit een inclusief perspectief. Dat is nog onderbelicht en daarom nu eens speciale aandacht voor huidverzorging, make-up en andere producten voor black skin en haar. Alle vrouwen, met welke huidkleur dan ook, moeten zich immers kunnen herkennen in Vogue.

Tot slot ben ik heel blij met onze vierde columnist, Yootha Wong-Loi-Sing. De actrice en socioloog woont tegenwoordig in LA en heeft daar een rol in Oprahs serie over, jawel, liefde, Love Is_. In haar eerste column schrijft ze over we-love.

X Karin