Imaan Hammam ziet haar Vogue cover voor het eerst met vriend Lentini Eersteling

Nederlands supermodel Imaan Hammam en vriend Lentini Eersteling zien hun Vogue shoot voor het eerst in deze video.

Voor het nieuwe aprilnummer van Vogue Nederland werd Nederlands supermodel Imaan Hammam voor het eerst gefotografeerd met en geïnterviewd over haar vriend Lentini Eersteling. In New York zagen ze het nummer, dat nu in de winkels ligt, voor het eerst in deze unboxing video. ‘Ik ben er héél, héél blij mee,’ aldus Imaan over haar shoot in Mexico, tevens de eerste keer dat ze samen met haar vriend, het Nederlandse model Lentini Eersteling op de foto ging.

'We snappen elkaar'

Imaan en Lentini kennen elkaar al vanaf hun dertiende, maar de vonk sloeg vorig jaar pas echt over. ‘We snappen elkaar heel erg. Ik hoef niet aan hem uit te leggen waarom ik veel van huis ben. Onze lifestyle is hetzelfde: we trainen allebei elke dag en houden van uit eten gaan. Op een dieper level hebben we dezelfde mindset en goals. We zijn allebei gefocust op ons werk, maar willen ook gewoon gelukkig zijn. Modellenwerk is heftig, je kan jezelf er snel in verliezen. Dan is het belangrijk om een goede partner te hebben,’ vertelt Imaan in het interview in Vogue’s aprilnummer over haar leven met Lentini.

Vogue's aprilnummer ligt nu in de winkels en is hier online te bestellen.This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Magazine