Vogue Nederland lanceert het juninummer met Yasmin Wijnaldum én het nieuwe Vogue T-shirt

In het juninummer van Vogue Nederland nemen we je mee naar paradise, met een zinderende modeserie met Yasmin Wijnaldum op Mauritius én het nieuwe Vogue T-shirt.

Yasmin Wijnaldum op Vogue Nederland juni 2019
Tung Walsh, Vogue Nederland, juni 2019.

Zon, zee en strand. In het juninummer van Vogue Nederland nemen we je mee naar paradise, met een zinderende modeserie met Nederlands model en catwalk-ster Yasmin Wijnaldum op Mauritius. Verder in dit issue: een 30 pagina’s tellende XL beauty special, een interview en shoot met ballerina Igone de Jongh en last but certainly not least: het nieuwe Vogue T-shirt!

Yasmin Wijnaldum Vogue T-shirt juni 2019
Coverster van Vogue’s juninummer Yasmin Wijnaldum in het nieuwe Vogue T-shirt.
Tung Walsh, Vogue Nederland, juni 2019.

Vogue Zomer

In het Juni 2019 issue gaan we met Nederlands topmodel Yasmin Wijnaldum naar Mauritius voor een zomerse shoot, spreken we met Igone de Jongh, de enige Nederlandse soliste in Het Nationale Ballet. En we hebben een prachtige reportage over kunstenares Louise Bourgeois. Ook hebben we weer columns van Kim van Kooten, Yootha Wong-Loi-Sing, Madeleijn van den Nieuwenhuizen en Romy Boomsma.

Yasmin Wijnaldum in het nieuwe vogue t-shirt
Het nieuwe Vogue T-shirt is onmisbaar in je garderobe deze zomer.
Tung Walsh, Vogue Nederland, juni 2019.

Vogue T-shirt

Dit jaar gaan we back to basics met het nieuwe Vogue T-shirt. Gebroken wit, oversized en met een big & bold Vogue logo wordt het nieuwe Vogue-shirt, gemaakt van biologisch katoen, een go-to item in je zomergarderobe. De talloze manieren waarop je de #VogueTee kan dragen vind je terug in dit nummer, van zomers en casual zoals door covermodel Yasmin Wijnaldum in haar covershoot op een tropisch eiland, tot chique en Instagram-fähig zoals de modellen in een bijzondere shoot in het Italiaanse Puglia.

Bij een gelimiteerde oplage van het juninummer zit ook nog een exclusieve Vogue pouch van de Rituals x Rijksmuseum Amsterdam Collection. Deze speciale oplage is alleen te verkrijgen bij de Bijenkorf Amsterdam en een paar geselecteerde AKO verkooppunten in Amsterdam, én is natuurlijk hier online te bestellen.

Vogue juni 2019 met Yasmin Wijnaldum en het nieuwe Vogue T-shirt ligt vanaf donderdag 9 mei in de winkels en is hier online te bestellen.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Magazine