Vogue Nederland lanceert het Vogue Holiday Issue: je ultieme zomerboek bomvol inspiratie en leesvoer

Het eerste Vogue Holiday Issue is hier met reizen, recepten en de fijnste zomerverhalen.

Vogue Holiday Issue: het ultieme zomerboek
Vogue Holiday Issue, Paul Bellaart, zomer 2019.

Het allereerste Vogue Holiday issue is een feit. Deze zomer kun je wegdromen in deze special edition van Vogue Nederland waarin we het ultieme zomergevoel nastreven. In dit Vogue zomerboek vind je naast de mooiste reisbestemmingen, recepten en portretseries van Vogue fotografen, zomerverhalen van o.a. Kim van Kooten om de ene na de andere lome zomeravond mee door te brengen.

Vogue Holiday

Wat kun je verwachten in de allereerste Vogue Holiday? Vogue-fotografen Paul Bellaart, Marc de Groot en Jouke Bos stelden ieder hun eigen zomerverhaal in beeld samen, die voor hen de essentie van vakantie vangt. Dat geluksgevoel van 'niets moet, alles mag' vind je ook terug in het reisverhaal van Stephanie Panders die een tocht maakte langs Franse dorpen naar Auberge, een herberg in de Auvergne met een keuken waar tout Parijs voor omrijdt. Dichterbij huis doet de Vlaamse en Zeeuwse kust niet onder voor de midsummer night bestemming van je dromen en in dit Vogue Holiday issue plozen wij deze regio uit voor de beste adresjes.

Bestel jouw Vogue Holiday hier

Zomerboek

Een zomerboek is niet compleet zonder zinderende zomerverhalen. Actrice, schrijfster en Vogue columniste Kim van Kooten schreef speciaal voor dit nummer een short story, net als schrijfster Sarah Meuleman die een spannend zomerverhaal schreef dat je in één ruk uitleest.

Vrijheid in het Vogue Holiday issue
Vogue fotograaf Marc de Groot neemt je in Vogue Holiday mee naar de plek waar hij zijn zomers met vrienden en familie doorbrengt.
Marc de Groot, Vogue Holiday issue, zomer 2019.

Het Vogue Holiday issue ligt vandaag bij abonnees, vanaf donderdag 4 juli in de winkel en is hier online te bestellen.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Magazine