Neem een kijkje in Vogue's nieuwe September Issue met Luna Bijl en Birgit Kos

Vogue's gloednieuwe modenummer toont de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van beauty en mode en is een ware ode aan vrijheid.

september-nummer-vogue-nederland
Carlijn Jacobs, Vogue Nederland, September 2019

Het nieuwe modeseizoen staat weer voor de deur en Vogue's gloednieuwe September Issue zit daarom boordevol nieuwe mode en beauty ontwikkelingen die het komende seizoen veelvuldig het straatbeeld zullen bepalen. In het eerste nummer van Vogue's nieuwe editor-in-chief Rinke Tjepkema staat vrijheid centraal, vrijheid om middels mode te experimenteren met je identiteit. Dit kun je verwachten van Vogue's grote modenummer, van een grote modespecial met de nieuwste trends, interviews met model en activiste Emily Ratajkowski en Nederlands fotografenduo Inez & Vinoodh, tot de nieuwste beautytrends rechtstreeks van de catwalk.

Vacation, Friendship, Fun, Tree, Leisure, Tourism, Sea, Happy, Sand, Recreation,
Carlijn Jacobs, Vogue Nederland, september 2019

Grote modenummer

Nederlandse supermodellen Luna Bijl en Birgit Kos tonen de grootste trends van het komende seizoen; tailoring, neutrals en felle kleuren. De 30-pagina tellende modeserie werd gefotografeerd in het Zuid-Franse Nice. Vogue fotograaf Carlijn Jacobs legde beste vriendinnen Luna en Birgit vast in dé mode-items van het komende seizoen, gestyled door Dimphy den Otter. In de grote modespecial wordt de kijk op het nieuwe seizoen door modeprofessionals onder de loep gelegd en wordt er precies voor je uitgeplozen wat je komend seizoen kunt verwachten.

Green,
Carlijn Jacobs, Vogue Nederland, september 2019

Nieuwe namen in beautyland

De beautypagina's van het septembernummer zitten vol catwalktrends, de nieuwe namen in make-upland en de beste beauty guide voor komende herfst/winter. De fijnste producten worden onthuld door beauty expert Karin van Ede, die je precies uitlegt hoe je de juiste foundation voor je huid kiest. In een exclusief interview met Chanels make-up director Lucia Pica wordt de kracht van make-up ontrafeld.

Bestel het september 2019 nummer hier

Vrijheid

Vogue's nieuwe modenummer staat in het teken van vrijheid. Vijf wereldverbeteraars werden geïnterviewd over hun doelen en de weg ernaartoe. Uitgesproken en vol passie vertellen zij over hun reis naar een betere wereld. Vogue's Zoe Rosielle ging in gesprek met model Emily Ratajkowski over feminisme, body confidence en sexiness in een tijd waarin alles onder het vergrootglas ligt van sociale media. Ontwerper van het moment Jonathan Anderson onderscheidt zich doordat zijn collecties gendernormen vanaf dag één compleet negeren. Vogue's Nathalie Wouters interviewde de ontwerper die tegendraads in het grote modesysteem durft te zijn.

White, Forehead, Outerwear, Fictional character, Luke skywalker, Robe,
Carlijn Jacobs, Vogue Nederland, september 2019

Omdat dit Rinke Tjepkema's eerste nummer is, ontvang je een bijzonder extra cadeautje in dit grote modenummer! Op pagina 66 van het septembernummer vind je een stickervel met daarop de leukste en mooiste beelden uit dit September Issue. Het gloednieuwe nummer ligt vanaf dinsdag 6 augustus bij abonnees en vanaf donderdag 8 augustus in de winkels. Het septembernummer is tevens je toegangsbewijs voor Vogue’s Flower Market, op zondag 1 september in de tuinen van het Rijksmuseum, waar je zelf een boeket mag samenstellen en munten krijgt voor een middag met heel veel workshops en meer.

Bestel het september 2019 nummer hier

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder