Volgens deze Nederlandse actrice en zangeres moet je deze artikelen dit jaar gelezen hebben

Lees en luister via Blendle alle favoriete artikels van Merel Baldé.

Yellow, Water, Leg, Footwear, Photography, Sitting, Leisure, Recreation, Long hair, Thigh,
Lin Woldendorp

Je kunt natuurlijke elke dag extra vroeg de wekker zetten om zelf alle kranten en tijdschriften af te speuren op zoek naar parels waar je nog eens wat van opsteekt. De redactie van Blendle neemt je dat werk uit handen en stuurt je elke dag een persoonlijk krantenoverzicht met artikelen die je écht niet mag missen.

Inspirerende artikelen

Maar hoe leuk is het als, naast een onafhankelijke redactie, bekende mensen je met regelmaat een selectie voorschotelen van de meest inspirerende artikelen die zij hebben gelezen? Een slimme curator met smaak en een zinnige maatschappijkritische blik? Waarvan je graag een en ander aanneemt? Blendle sloeg de handen ineen met Merel Baldé, aka Merol.

Merol's Favorieten

Merol kennen we van haar fijn schertsende liedjes als Lekker met de meiden waarmee ze millennials en seksistische rappers op de hak neemt. Met Blendle beklonk ze Merol's Favorieten, waarbij ze regelmatig de verhalen die haar raken, verrijken en inspireren op een rij zet en met het Blendle-publiek deelt.

Merol’s Favorieten kunnen zijn: een raak interview met Lizzo uit Vogue of een bijzonder stuk over het dichten van de orgasmekloof uit de Volkskrant. Bij elk stuk dat Merol favoriet verklaart, schrijft ze een persoonlijke aanbeveling die ze ook nog eens voor je heeft ingesproken, mocht je onderweg zijn.

Bekijk hier Merol's favorieten

Wil je toch liever zelf kiezen wat je leest? Je kunt je onbeperkt laven aan de populairste tijdschriften van Nederland (waaronder Vogue). Heb je helemaal geen tijd om te lezen? Blendle heeft professionele voorleesstemmen ingeschakeld om je elke dag verhalen voor te lezen.

Meer bekende Nederlanders

Merol is de eerste curator die voor Blendle op deze manier aan het cureren slaat. Binnenkort maakt Blendle de volgende bekende Nederlander bekend. Merol’s Favorieten zijn hier te bekijken. Met een abonnement zijn alle verhalen gratis te lezen en te luisteren en weet je zeker dat je niets mist. Blendle mag je een hele maand gratis proberen. Daarna lees, luister en volg je al wat je interessant vindt voor maar tien euro per maand.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Magazine