Vier samen met ons de lancering van Vogue's meinummer met champagne

Bij aankoop van een fles Moët & Chandon champagne krijg je ons meinummer cadeau.

Moët & Chandon
Moët & Chandon

Vogue's gloednieuwe meinummer met Georgina Verbaan en Maartje Wortel, en Marwan Kenzari en Nora Ponse op de cover is een ode aan Amsterdam en aan de liefde. Juist in een tijd als deze waarin we liefde extra kunnen gebruiken, inspireert het meinummer je met een hernieuwd besef van verbondenheid. Om de lancering van het nieuwe issue te vieren zorgen we voor de mogelijkheid van een champagnefeest bij jou thuis op de bank. Bij aankoop van een 75cl of 150cl fles Moët & Chandon via de Bijenkorf krijg je namelijk deze maand Vogue's meinummer cadeau.

Urban area, Table, Metropolitan area, City, Street, Building, Furniture, Chair, Advertising, Leisure,
Vogue Nederland

Vogue x Moët & Chandon

Moët & Chandon staat al jaren aan de top als een van de grootste en meest verfijnde champagnehuizen, en staat bekend om haar uiterst delicate producten. Bij aankoop van een fles van 75cl of 150cl uit het gehele Moët & Chandon assortiment via de online webshop van de Bijenkorf, krijg je nu gratis Vogue's gloednieuwe meinummer cadeau. Je hebt de keus uit verschillende bruisende dranken, waaronder tevens de gloednieuwe Moët & Chandon Limited Edition Rosé Champagne.

Signature Rosé Impérial Limited Edition

Moët & Chandon, dat al werd opgericht in 1743, staat vooral bekend om haar iconische brut champagne Moët Impérial. Moët & Chandon heeft echter tevens een rijke historie bij het creëeren van rosé champagne. De eerste rosé champagne dateert zeer waarschijnlijk al uit 1794. Tot op de dag van vandaag creëert het huis verfijnde rosé champagnes, in de vorm van verschillende soorten variërend van extra brut, brut en demi-sec rosé champagnes waarbij elke fles volledig uniek is.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Nu wordt voor het eerst de fles Rosé Impérial opnieuw ontworpen als eerbetoon aan het glamoureuze en extraverte karakter van Rosé Impérial. Het etiket is geïnspireerd op het oudste bestaande Moët & Chandon rosé champagnelabel uit 1873 en krijgt nu een hedendaagse twist om de Pinot Noir-druiven extra in de schijnwerpers te zetten. 'Deze rosé champagne is een ideale keuze als aperitiefwijn of perfect geschikt in combinatie met een gerecht,' stelt Benoît Gouez, keldermeester van het champagnehuis.

Foodpairing tips

De vaste chef-kok van Moët & Chandon, Marco Fadiga, weet als geen ander welke verrukkelijke culinaire gerechten gecreëerd kunnen worden rondom de verschillende stijlen van de rosé champagnes. 'Idealiter zou ik Rosé Impérial serveren met een eenvoudige rundercarpaccio met olijfolie en gemalen peper, een rundertartaar, een vitello tonnato, gebakken mulfilets in een koriander emulsie, een kreeftenbisque, mosselen in een chorizobouillon, of in curry en citroengras'. Pak die champagne coupes dus maar uit de kast en enjoy!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Food