Vogue Nederland lanceert decembernummer dat draait om 'the joy of dressing up'

In de kleding die we in dit hele nummer laten zien ben je zelf het feestje.

felice noordhoff op de cover van vogue nederland december 2020
Gregory Harris, Vogue Nederland, december 2020.

De tijd vliegt, maar: het allerlaatste Vogue Nederland issue van 2020 is alweer een feit. De Nederlandse Felice Noordhoff siert de cover van een decembernummer dat volledig draait om het feestelijke gevoel dat kleding kan opleveren, the joy of dressing up. Want dit gaat dan wel een decembermaand worden met weinig gefeest en gedineer, dat betekent niet dat je je naasten niet kunt trakteren op de beste versie van jezelf.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

BESTEL VOGUE'S DECEMBERNUMMER HIER

The joy of dressing up

Nu dit vreemde, turbulente jaar met zoveel verandering op z’n einde loopt, wilden we namelijk vooral iets vrolijks maken. Net als de populaire hashtag die door wijlen Man Repeller in het leven werd geroepen tijdens de eerste lockdown –#nowheretogobutfuckitimgettingdressed – gaat dit issue dan ook over het plezier van jezelf opdoffen. Dat kan namelijk wonderen doen voor je humeur, weet Vogue.

Covermodel Felice Noordhoff

Het decembernummer staat ook garant voor Felice Noordhoffs eerste Vogue-cover, die op haar negentiende met campagnes en shows voor Isabel Marant, Chloé en Dior al heeft bereikt waar menig model alleen maar van kan dromen. We fotografeerden haar in scherpgesneden jasjes en pussybow-blouses, die perfect samen blijken te gaan met latex leggings en stiletto's.

felice noordhoff door gregory harris voor vogue nederland dec 2020
Gregory Harris, Vogue Nederland, december 2020.

Positieve verhalen

Negen vrouwen vertellen daarnaast over de spontane wending van hun plannen, creatieve nieuwe weg of bijgestelde levensstijl die wél goed uitpakte dit jaar. Van radio-dj en presentator Shay Krueger tot actrice en schrijver Joy Delima: ze delen allemaal hun persoonlijke verhaal. Vogue sprak daarbovenop ook nog eens zeven vrouwen over hun liefde voor een bijzonder (kleding)stuk. Zo draagt Annekee Molenaar (21) het liefst het smokingjasje van haar vader. 'Hij vindt dat alleen maar leuk om te zien. Het is toch een soort liefdeverklaring.'

annekee molenaar gefotografeerd door maxime cardol voor vogue nederland
Maxime Cardol, Vogue Nederland, december 2020.
beeld door maxime cardol voor vogue nederland dec 2020
Maxime Cardol, Vogue Nederland, december 2020.

Het artikel gaat verder onder deze video.

Verder in Vogue's splinternieuwe decembernummer: een interview met het eclectische moeder-dochterduo Meryem Slimani en Najate Leklye, een essay van Madeleijn van den Nieuwenhuizen, een gesprek met de Londense modeontwerper Priya Ahluwalia én Lieke en Jetteke van Lexmond, die groot succes hebben met hun moon calendar. 'Als het aan ons ligt, is dit nog maar het begin.'

beeld van anh kiet duong voor vogue nederland dec 2020
Anh Kiet Duong, Vogue Nederland, december 2020.

Het decembernummer van Vogue ligt vanaf donderdag 19 november in de winkels en en is nu hier beschikbaar voor pre-order.

BESTEL VOGUE'S DECEMBERNUMMER HIER

Wist je dat je als abonnee Vogue digitaal leest via Tijdschrift.nl? Als abonnee koppel je je Vogue aan de Tijdschrift-app, waarmee je Vogue direct digitaal tot 3 maanden terug kan lezen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Magazine