'The Talent Issue': Vogue Nederland begint 2021 met een ode aan nieuw talent

In ons januari-februarinummer zetten we nieuwe talenten in de spotlight.

vogue nederland januari 2021
Julia Marino, Vogue Nederland, Januari 2021

The 2021 Talent Issue van Vogue Nederland staat klaar! En met het eerste nummer van 2021 brengen we een ode aan al het nieuwe talent dat we in 2021 vaker terug gaan zien op ons beeldscherm, de runway, sociale media én in de theaters. We vieren met dit nummer het positieve en laten de zorgen even achter ons. Laat je inspireren en verzamel goede moed voor een fris 2021 met Vogue's nieuwste januari-februarinummer.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bestel Vogue's januari-februarinummer hier

'The 2021 Talent Issue'

2020 was een jaar dat we niet snel zullen vergeten. Na een aantal teleurstellingen en wijzigingen in onze persoonlijke plannen is het einde in zicht en kijken we uit naar een veelbelovende toekomst. The only way is up, daar geloven wij in bij Vogue. Daarom brengen we je een optimistisch eerste nummer van 2021, waarin we vooruitblikken en aandacht schenken aan 32 talenten en vijf fotografen van wie we zeker weten dat 2021 hun jaar wordt.

vogue nederland januari 2021
Julia Marino, Vogue Nederland, Januari 2021

Nieuwe talenten

In het januari-februarinummer maken we kennis met nieuwe gezichten, nieuwe talenten als schrijfster en actrice Joy Delima, model Lydia Kloos, kickbokser Jemyma Betrian, muzikant Eefje de Visser en vele anderen komen aan het woord. We leren de supertalenten kennen en luisteren aandachtig naar hun grote dromen voor de toekomst. Zo droomt Jemyma over de Olympische Spelen in Tokio en licht Eefje een tipje van de sluier op over haar nieuwe avonturen in de muziekwereld.

vogue nederland januari 2021
Julia Marino, Vogue Nederland, Januari 201
vogue nederland januari 2021
Julia Marino, Vogue Nederland, Januari 2021

Verder in Vogue's splinternieuwe nummer: een interview met de Turks-Nederlandse muzikant Karsu die dit jaar alle ogen op zich wist te richten met haar onvergetelijke voordracht in een leeg Concertgebouw, de meest schitterende beautylooks van het seizoen, modetrends van de lente en een gesprek met Bernardine Evaristo die de bestseller 'Girl, Women, Other' schreef. Kortom, een spetterend nummer vol mode, beauty en inspirerende verhalen die je klaarstomen voor een nieuw jaar.

Bestel Vogue's nieuwe nummer hier zonder verzendkosten

Het januari/februari nummer van Vogue ligt vanaf dinsdag 22 december in de winkels en is nu hier beschikbaar voor pre-order zonder verzendkosten.

Wist je dat je als abonnee Vogue digitaal leest via Tijdschrift.nl? Als abonnee koppel je je Vogue aan de Tijdschrift-app, waarmee je Vogue direct digitaal tot drie maanden terug kan lezen.

Shop Vogue's Fashion Favourites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Magazine