Editor's letter: Rinke over haar nieuwjaarswens voor 2021

Lees hier de editorial van hoofdredacteur Rinke Tjepkema over Vogue's nieuwe januari-februarinummer.

Het is een bladenmaakcliché om in het eerste nummer van een jaar vooruit te kijken naar een fris, nieuw jaar. Maar zelden ben ik zo blij geweest om dat te doen als in dit januarinummer. Want Goodbye 2020, hello 2021! – een jaar waarvan de eerste voortekenen met de verwachte komst van een vaccin nu al veelbelovend zijn. Daarom kijken we in dit speciale talentennummer met optimisme vooruit en richten we onze blik op 32 talenten en de 5 fotografen van wie we nu al zeker weten dat dit hun jaar wordt.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

BESTEL VOGUE'S JANUARI-FEBRUARINUMMER HIER

De tweede lockdown

Nog maar net hadden we met veel enthousiasme onze eerste uitklapcover met daarop een indrukwekkende groep getalenteerde vrouwen verzonnen, toen de tweede lockdown werd aangekondigd. Nou zijn covershoots altijd een uitdaging, helemaal sinds 2020, maar de totstandkoming van de cover van dit talentennummer van Vogue was er wel eentje voor in de boeken.

Verdeeld over twee dagen, in een grote villa in het Gooi, fotografeerde Julia Marino zeventien vrouwen, op afstand van elkaar, met haar, make-up en styling in verschillende ruimtes, mondkapjes en veel, heel veel handen wassen. Zeven van hen staan op de cover: modellen Dantè Kedde en Lydia Kloos, actrice Nora El Koussour, mode-ontwerper Bodil Ouédraogo, haarstylist Keanna Williams, theatermaker Joy Delima en zangeres Gaidaa. Allemaal nog ver onder de dertig en nu al met jaloersmakende cv’s.

Nieuwjaarswens

Afgelopen jaar moesten ze veelal noodgedwongen in de coulissen wachten tot er weer optredens, shows, shoots en feesten zouden zijn en dat maakt ze des te gretiger om in 2021 van zich te laten horen. Ik spreek hier alvast de nieuwjaarswens uit om al deze vrouwen weer in actie te kunnen zien komend jaar, op de tennisbaan of in het theater, in de boksring of de bioscoop. Een heel gelukkig nieuwjaar!

x Rinke

Het januari-februarinummer van Vogue ligt vanaf dinsdag 22 december in de winkels en is nu hier beschikbaar voor pre-order.

BESTEL VOGUE'S JANUARI-FEBRUARINUMMER HIER

Wist je dat je als abonnee Vogue digitaal leest via Tijdschrift.nl? Als abonnee koppel je je Vogue aan de Tijdschrift-app, waarmee je Vogue direct digitaal tot 3 maanden terug kan lezen.

Shop Vogue's Fashion Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Magazine