'Celebrate Creativity': het gloednieuwe maartnummer van Vogue Nederland viert creativiteit

Het grote modenummer van Vogue Nederland staat volledig in het teken van het vieren van creativiteit.

julia noni, vogue nederland, maart 2021
Fotografie Julia Noni en collage artwork Monique Baumann, Vogue Nederland, maart 2021

Vogue's gloednieuwe maartnummer is hier! Dit grote modenummer staat niet alleen in het teken van het nieuwe modeseizoen, het draait net zo goed om 'celebrating creativity'. Het creatieve talent van fotografen, ontwerpers, stylisten, modellen en schrijvers vormt het hart van Vogue. Met dit nummer brengen we een ode aan hen en hun werk dat ons inspireert om op een nieuwe manier naar de wereld te kijken.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bestel Vogue's New Season Box hier

Bestel Vogue's maartnummer hier

Bestel Vogue x Levi's by Duran Lantink

Celebrate Creativity

De cover van het grote modenummer van Vogue Nederland siert opkomend model Maty Fall Diba – in Rick Owens – geschoten door Julia Noni. Voor de cover werkte fotograaf Julia Noni samen met collage-kunstenaar Monique Baumann, die het Celebrate Creativity thema van dit nummer extra lading geeft met een collage cover die ze voor het issue creëerde. Het perfecte voorbeeld van de magie die ontstaat wanneer creatief talent samenwerkt. Als extra cadeautje ontvang je een poster van Monique's kunstwerk bij aankoop van het maartnummer.

julia noni, vogue nederland, maart 2021
Julia Noni, Vogue Nederland, maart 2021
julia noni, vogue nederland, maart 2021
Julia Noni, Vogue Nederland, maart 2021

Ontwerper Duran Lantink

In een nummer dat in het teken staat van creatief talent, mag Nederlands trots Duran Lantink niet ontbreken. De ontwerper die bekend staat om zijn luxe geüpcyclede capsulecollectie ontwikkelde samen met Levi's twee unisex outfits. Deze zijn vanaf nu beschikbaar en de opbrengst gaat naar het goede doel.

nella ngingo, vogue nederland, maart 2021
Nella Ngingo, Vogue Nederland, maart 2021
nella ngingo, vogue nederland, maart 2021
Nella Ngingo, Vogue Nederland, maart 2021

Fotograaf Carlijn Jacobs en stylist Imruh Asha

Voor fotograaf Carlijn Jacobs en stylist Imruh Asha was 2020 – onverwachts – een ongelofelijk succesvol jaar. Ze tekenden bij de prestigieuze agentschappen Art + Commerce en Streeters en droomopdrachten voor onder andere Fenty, Mugler en Vogue stroomden vervolgens binnen. Vogue sprak met het creatieve koppel over hun verfrissende visie en ongekende talent.

carlijn jacobs door imruh asha, vogue nederland, maart 2021
Imruh Asha, Vogue Nederland, maart 2021
imruh asha door carlijn jacobs, vogue nederland, maart 2021
Carlijn Jacobs, Vogue Nederland, maart 2021

Vogue New Season Box

Om het nieuwe modeseizoen extra feestelijk in te luiden lanceert Vogue de limited edition Vogue’s New Season Box. Voor 35 euro inclusief verzendkosten krijg je het maartnummer met een poster, plus een extra XL-poster, 6 ansichtkaarten en 4 buttons met daarop de mooiste afbeeldingen uit het nummer.

vogue new season box
Styling: Sofie van der Velden
Valentina Vos

Vogue's nieuwe maartnummer

In dit maartnummer van Vogue vind je interviews met covermodel Maty Fall, collage-kunstenaar Monique Baumann, gravin Eloise van Oranje, ontwerper Duran Lantink, fotograaf Carlijn Jacobs en stylist Imruh Asha én Virginie Viard van Chanel. En natuurlijk zit dit grote modenummer boordevol mode-inspiratie, beauty tips & tricks en boeiende verhalen die je klaarstomen voor het nieuwe modeseizoen.

Ons maartnummer is vanaf vandaag beschikbaar voor pre-order en ligt vanaf vandaag in de winkels. De Vogue New Season Box is exclusief online te bestellen.

Bestel Vogue's nieuwe nummer hier zonder verzendkosten

Bestel Vogue's New Season Box hier

Bestel Vogue x Levi's by Duran Lantink

Het maartnummer van Vogue ligt nu in de winkels en is nu hier beschikbaar voor pre-order zonder verzendkosten.

Wist je dat je als abonnee Vogue digitaal leest via Tijdschrift.nl? Als abonnee koppel je je Vogue aan de Tijdschrift-app, waarmee je Vogue direct digitaal tot drie maanden terug kan lezen.

Shop Vogue's Fashion Favourites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Magazine