'Het Grote Beauty Issue': het gloednieuwe aprilnummer van Vogue Nederland viert schoonheid in al haar vormen

De nieuwste editie van Vogue Nederland is volledig gewijd aan beauty.

ferry van der nat, vogue nederland, april 2021
Ferry van der Nat, Vogue Nederland, april 2021

Nadat we een jaar lang naar onszelf op beeldschermen hebben gestaard tijdens de ene na de andere Zoom-meeting, komt een Vogue Nederland gewijd aan beauty misschien niet helemaal als verrassing. Veel van ons zijn echte skincare fans – misschien zelfs experts – geworden in de lockdown. Het Grote Beauty Issue van Vogue Nederland staat dan ook volledig in het teken van schoonheid – in al haar vormen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bestel Vogue's aprilnummer hier

Covermodel Merlijne Schorren

Op de cover van dit beautynummer van Vogue Nederland vind je model Merlijne Schorren. De achttienjarige Merlijne werd ontdekt in het publiek van Eva Jineks talkshow – niet veel later was ze al het gezicht van Prada. Je zult dus ongetwijfeld nog veel van haar gaan horen. Ferry van der Nat fotografeerde de cover met Merlijne.

ferry van der nat, vogue nederland, april 2021
Ferry van der Nat, Vogue Nederland, april 2021

Your own kind of beauty

Voor het beautyissue dook Fiona Hering in de geschiedenis van modellentrends, en wat de verschillende beautystandaarden waren. Van heroin chic Kate Moss, via de Brazilian bombshells naar de hedendaagse beauties als Jill Kortleve en Paloma Elsesser. Wat zeggen de populairste modellen van een bepaald tijdperk over die tijd?

allyssa heuze, vogue nederland, april 2021
ALLYSSA HEUZE, Vogue Nederland, april 2021
allyssa heuze, vogue nederland, april 2021
ALLYSSA HEUZE, Vogue Nederland, april 2021

Love Yourself & beautytrends

Vogue's Deputy Editor Nathalie Wouters schreef voor het aprilnummer een persoonlijk verhaal over hoe moeilijk het is om body positivity in de praktijk te brengen en om je cellulitis en vetrollen écht te omarmen. Super herkenbaar. Contributing Digital Editor Sanne van Rij wierp haar blik op de catwalks van de Lente/Zomer 2021-modeweken en legt in het beautyissue precies uit welke beautytrends groot gaan worden dit voorjaar.

anh kiet duong, vogue nederland, april 2021
ANH KIET DUONG, Vogue Nederland, april 2021

& meer

Verder vind je onder andere in het aprilnummer van Vogue onder andere de beautyroutines van vijf Vogue-vrouwen (ondernemer Ginny Ramkisoen, model Marlijn Hoek, Renate Verbaan, zangeres Tascha's World en Romy Monteiro), een achttien pagina's tellend skincaredossier inclusief lezersvragen, de favoriete producten van onze editors en alles over J-beauty én nemen we een kijkje in de garderobe van superknappe zusjes Emelie en Michaela Tgomsen, die samen Thomsen Beauty runnen.

Het aprilnummer van Vogue ligt vanaf donderdag 18 maart in de winkels en is nu hier beschikbaar voor pre-order zonder verzendkosten.

Bestel Vogue's nieuwe nummer hier zonder verzendkosten

Wist je dat je als abonnee Vogue digitaal leest via Tijdschrift.nl? Als abonnee koppel je je Vogue aan de Tijdschrift-app, waarmee je Vogue direct digitaal tot drie maanden terug kan lezen.

Shop Vogue's Fashion Favourites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Magazine