Vogue lanceert gloednieuwe Future Issue met spectaculaire AR-cover die tot leven komt

Ontdek wat de toekomst voor ons in petto heeft in ons nieuwe meinummer.

vogue nederland mei 2021
Chaumont-Zaerpour, Vogue Nederland, Mei 2021

Daar is-ie dan eindelijk, hét nieuwe issue van Vogue Nederland. The Future Issue noemen we 'm, want met dit meinummer ontdekken we samen wat de toekomst voor ons in petto heeft. En wie door dit gloednieuwe nummer bladert, ontdekt al snel dat de toekomst veelbelovend is.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bestel Vogue's meinummer hier

The future of fashion

In Vogue Nederlands meinummer wordt de toekomst op twee manieren belicht. We kijken naar de verbluffende technologische ontwikkelingen die de mode- en beautywereld blijvend zullen veranderen, maar beamen ook dat de tijdloze ambachten nooit door iets digitaals vervangen kunnen worden. En dat zie je vooral terug op onze cover. Het is er een als geen ander. Model Lauren Erwein siert hem in een couturejurk van Giambattista Valli: een ontwerp waarin duizenden uren handwerk zit. Het Amsterdamse Capitola.Social ontwikkelde er een speciale Augmented Reality-filter voor waarmee je als lezer de jurk - na het scannen van een QR-code - op spectaculaire wijze tot leven brengt.

vogue nederland mei 2021
Chaumont-Zaerpour, Vogue Nederland, Mei 2021
vogue nederland mei 2021
Chaumont-Zaerpour, Vogue Nederland, Mei 2021

Own je eigen stijl

Natuurlijk voorzien we je in het meinummer ook van de nieuwste modetrends. Wat die precies zijn verklappen we nog niet, je ontdekt ze zodra je het issue openslaat. Maar een tipje van sluier kan natuurlijk nooit kwaad: komend seizoen moet je qua mode vooral doen wat je zelf wil! Een getailleerd pak boven fluffy slippers of een tweedrok in combinatie met sneakers, alles mag en alles kan, zolang jij maar lekker in je vel zit.

vogue nederland mei 2021
Blommers / Schumm, Vogue Nederland, Mei 2021

Er is meer

En dat is niet alles! Verder geniet je bij het lezen van het goed gevulde meinummer van een groot interview met de voor de Prix de Rome genomineerde Esiri Erheriene-Essi, die speciaal voor Vogue een exclusief kunstwerk maakte. Maar ook van een hartstochtelijk pleidooi voor de wetenschap en een kritische geest, geschreven door wetenschapsjournalist Anna Gimbrère en interviews met topvrouwen uit de techwereld en de wetenschap: van viroloog Marion Koopmans tot cybercrimespecialist Gina Doekhie.

vogue nederland mei 2021
Wendelien Daan, Vogue Nederland, Mei 2021
vogue nederland mei 2021
Ank Kiet Duong, Vogue Nederland, Mei 2021

Het meinummer van Vogue ligt vanaf donderdag 22 april in de winkels en is nu hier beschikbaar voor pre-order zonder verzendkosten.

Bestel Vogue's nieuwste meinummer hier

Wist je dat je als abonnee Vogue digitaal leest via Tijdschrift.nl? Als abonnee koppel je je Vogue aan de Tijdschrift-app, waarmee je Vogue direct digitaal tot drie maanden terug kan lezen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Magazine