Ontdek alles over de exclusieve Vogue Special Edition 'Máxima Our Queen'

Lees hier alles wat je wil weten over deze exclusieve Vogue Special volledig in het teken van Koningin Máxima.

vogue special edition maxima
Vogue Nederland

Vogue lanceert een gloednieuwe Special Edition die in het teken staat van 'onze' Koningin Máxima. Deze unieke en luxe-editie getiteld 'Máxima Our Queen' is een ode aan de koningin, die als stralend stijlicoon haar sporen heeft achtergelaten en binnenkort haar vijftigste verjaardag viert. In deze sneak peak lichten we een tipje van de sluier op over wat je allemaal te wachten staat in deze unieke Vogue Máxima Special Edition, die nu al online beschikbaar is als pre-order - mét een exclusieve GASSAN armband gemaakt van edelstaal voor de eerste aanmeldingen. De armband is inmiddels uitverkocht maar de pre-order is nog steeds beschikbaar.

PRE-ORDER VOGUE'S MÁXIMA SPECIAL EDITION HIER

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Vogue Special Edition Máxima Our Queen

In 2002 touwt prins Willem-Alexander met een Argentijnse vrouw waar Nederland volledig van in de ban raakt. Inmiddels is Máxima koningin en één van de meest geliefde leden van de koninklijke familie. Met haar charme en stijl vervult ze haar positie als koningin. Ter ere van Máxima's vijftigste verjaardag lanceren we een exclusieve en luxe Special Edition, als ode aan 'onze' koningin.

De Máxima factor

Máxima heeft de zogenaamde X-factor: een présence die ervoor zorgt dat alle ogen onmiddellijk op haar gericht zijn, waar ze ook binnenkomt. Maar wat gaat er schuil achter haar stralende lach en hoe aardt een Argentijnse in Nederland als je dat heerlijke leven in Buenos Aires gewend bent? En hoe is Máxima thuis, in de privévleugel van Huis ten Bosch, als ze even koningin-af is? Je ontdekt het in dit exclusieve issue.

De Kroon – de Oranje editie

Als er één populaire serie is die het afgelopen jaar het koningshuis hoger op de agenda heeft gezet is het wel The Crown. Maar wie denkt dat deze gebeurtenissen uit de serie uniek zijn voor het Britse koningshuis, think again. In dit issue staat je een heuse Nederlandse versie van The Crown te wachten, waarin alle intriges binnen het Nederlands koningshuis waarin Máxima terecht kwam de revue passeren. Meet: De Kroon – de Oranje editie.

Dit en meer staat je te wachten in Vogue's 'Máxima Our Queen' Special Edition, die binnenkort verkrijgbaar is en nu al online beschikbaar is voor pre-order. De cover van deze luxe uitgave wordt op 11 mei onthuld, dus stay tuned!

PRE-ORDER VOGUE'S MÁXIMA SPECIAL EDITION HIER

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Koningin Máxima