'The Joy of Travel': in het nieuwe juninummer van Vogue Nederland laten we reisfantasieën in de vrije loop

De nieuwste editie van Vogue Nederland is een liefdesverklaring aan reizen.

coverbeeld van model vivienne rohner voor vogue nederland juni 2021
Hill & Aubrey, Vogue Nederland, juni 2021.

Dat steeds meer mensen last krijgen van reisdrift, moge duidelijk zijn. We fantaseren maar al te graag over de reizen die we deze zomer hopen te maken, en hoe erg we ze missen. Daarom staat het juninummer van Vogue Nederland compleet in het teken van the Joy of Travel, en zorgen we voor een ontsnapping aan de dagelijkse werkelijkheid.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Reis mee naar de zonnige Provence met Vogue's covermodel Vivienne Rohner

Bestel Vogue's juninummer hier

Covermodel Vivienne Rohner

Vivienne Rohner siert de cover van het nummer, compleet gehuld in Chanel. Het 23-jarige Zwitserse model timmert hard aan de weg, en werkte al voor namen als Salvatore Ferragamo en Mugler. De foto's werden midden in de prachtige Provence genomen, in Hotel La Colombe d’Or in Saint Paul de Vence, een plek waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan en waar kunstenaars als Calder, Picasso en Matisse vroeger hun verblijf betaalden door kunst te maken.

model vivienne rohner in een editorial voor vogue nederland juni 2021
Hill & Aubrey, Vogue Nederland, juni 2021.
beeld uit juninummer 2021 vogue nederland
Hill & Aubrey, Vogue Nederland, juni 2021.

Van zomerjurk tot zwemmen

Ook schreef journalist Alja Bakker een ode aan de comfortabele zomerjurk: een kledingstuk waar je in kunt rennen, dansen en zweten. Ze raadt je van harte aan om voor de volgende hittegolf een lekkere kaftan te kopen, want het aanbod volwassenen (en dare we say: feministische!) jurken is momenteel groot. Vogue's Digital Content Manager Emma Vloeimans schrijft op haar beurt over een compleet andere zomerliefde: buiten zwemmen, bij voorkeur in ijskoud water. 'Het is momenteel vooral een manier om de grote gaten in het leven op te vullen; het zorgt voor een sensatie die je anders beleeft tijdens het uitgaan.'

beeld geschoten door yaniv edry voor het vogue nederland juni 2021 nummer
Yaniv Edry, Vogue Nederland, juni 2021.

Beauty- en modeinspiratie

Karen van Ede duikt daarnaast in de wereld van zonnebrand, en maakt voor eens en altijd duidelijk waar je op moet letten tijdens het aankopen. Ook selecteert ze de pareltjes uit de Franse pharmacie en luxe parfumerie, die het allemaal érg goed doen als souvenir. En ook op modegebied is er genoeg inspiratie: de vakantiegarderobe van je dromen samenstellen was nog nooit zo makkelijk.

editorial beeld uit het vogue nederland juni 2021 nummer
Carlos Idun-Tawiah, Vogue Nederland, juni 2021.

& meer

Verder interviewde Fiona Hering model Luna Bijl en Chanel-ambassadeur Caroline de Maigret over de bijzondere Métiers d'Art-2021 show van het modehuis, spreekt Vogue met acht inspirerende vrouwen over de bestemmingen waar ze van dromen, en vertelt arts en activist Rebecca Gomperts over anticonceptie en het normaliseren van abortus. 'Mensen moeten hun rigide ideeën over vrouwelijke fertiliteit loslaten en accepteren: abortus is onderdeel daarvan.'

arts en activist rebecca gomperts gefotografeerd door robin de puy
Robin de Puy, Vogue Nederland, juni 2021.

Het juninummer van Vogue ligt vanaf donderdag 20 mei in de winkels en is nu hier beschikbaar voor pre-order zonder verzendkosten.

Bestel Vogue's nieuwe nummer hier zonder verzendkosten

Wist je dat je als abonnee Vogue digitaal leest via Tijdschrift.nl? Als abonnee koppel je je Vogue aan de Tijdschrift-app, waarmee je Vogue direct digitaal tot drie maanden terug kan lezen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Magazine