Vogue Flower Market op 3 en 4 juli: alles wat je wil weten

De Vogue Flower Market is terug met een speciale editie in de tuinen van het Rijksmuseum.

Zaterdag 3 juli en zondag 4 juli is het weer zover: dompel je onder in Vogue’s bloemenwereld tijdens de Vogue Flower Market in de tuinen van het Rijksmuseum.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
vogue flower market 3 4 juli 2021 rijksmuseum
WALTER PIERRE
vogue flower market 3 4 juli 2021 rijksmuseum
WALTER PIERRE

BOEK NU JE TIMESLOT

Vogue Flower Market

Ook dit jaar vind je op de Vogue Flower Market een riante Vogue-bloemenkraam, een Vogue-pop-up store, een Vogue-café en natuurlijk de hele dag live muziek. Ook kun je je eigen bos bloemen samenstellen én ben jij de eerste die zich mag onderdompelen in exclusieve Chanel-verrassingen. Neem deel aan de Vogue tie-dye workshop, of haal je arty zelf naar boven en neem plaats bij de tekencursus van het Rijks. Laat je inspireren door de weelderige bloemen en planten om je heen, terwijl een docent van de Teekenschool van het Rijks je tips en tricks geeft.

vogue flower market 3 4 juli 2021 rijksmuseum
WALTER PIERRE
vogue flower market 3 4 juli 2021 rijksmuseum
WALTER PIERRE

Chanel surprises

Ook kun je jezelf laten onderdompelen in verschillende Chanel verrassingen. Bezoekers van de Vogue Flower Market kunnen als allereersten kennismaken met een exclusieve Chanel-collectie, gecreëerd ter ere van het 100-jarig bestaan van Chanels wereldberoemde No.5-parfum: De Chanel Factory 5-collectie. En geloof ons, alleen al vanwege de verpakkingen wil je de 17 Chanel-beautyproducten hebben: de body oil ziet eruit als een flesje smeerolie, de zeep is vermomd als schoensmeerdoos, de showergel zit in een verfblik, de bodylotion in een suikerpot en er is een theeblik gevuld met badtabletten. Uiteraard allemaal geparfumeerd volgens het iconische No.5-recept.

Zo zag de tweede prachtige editie van de Vogue Flower Market eruit.

Op vertoon van het Vogue julinummer krijg je gratis toegang tot de Vogue Flower Market én ontvang je een Vogue-boeket. Boek nu een timeslot via de website van Vogue.

Vogue Flower Market volgt alle rivm-richtlijnen tijdens het event. Vogue update dit artikel aan de hand van de nieuwe RIVM ontwikkelingen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Magazine