Zien: de covershoot met Anouk en haar complete gezin

Anouk staat op de cover van Vogue Oktober.

Op de cover van het oktobernummer van Vogue Nederland staat niemand minder dan Nederlands trots Anouk met haar complete gezin. De zangeres schittert naast haar grote liefde Dominique en haar zes kinderen Benjahmin Kingsley, Elijah Jeremiah, Phoenix Ray, Jesiah Dox, Sion Jethroe en Jelizah Rose. Vlogger Nienke Plas ging exclusief voor Vogue in gesprek met de zangeres en wij portretteerden de modern family. Natuurlijk legden we de dag ook met de videocamera vast. ‘Jelizah is echt een pittig ding. Tijdens de Vogue-shoot heb ik me rotgelachen. Kinderen zijn toch dag en nacht entertainment,’ aldus Anouk. Bekijk de covershoot hierboven.

Het oktobernummer van Vogue, met daarin het hele interview met Anouk, is online te bestellen. Abonnees vinden het nummer op 11 september in de bus en vanaf 13 september ligt de editie overal in de winkels.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Magazine