Vogue Royal Wedding Special: kijk binnen in Vogue's nieuwe koffietafelboek

Een sneak peek in het Vogue Royal Wedding Issue: wat kun je verwachten?

Gown, Bride, Photograph, Wedding dress, Dress, Bridal clothing, Ceremony, Child, Wedding, Event,
Alexi Lubomirski

Vanaf woensdag 23 mei ligt het Vogue Royal Wedding Issue in de winkels! In dit collector's item lees je niet alleen alles over het Britse koningshuis en het huwelijk van Meghan Markle en prins Harry, maar ook over iconische bruiloften door de geschiedenis heen (zoals die van Máxima en Willem-Alexander, maar ook Yoko Ono en John Lennon of Priscilla en Elvis Presley), de tragische liefdesgeschiedenis van de Britse royals, prinses Diana als moeder en hoe Harry zijn wilde haren is kwijtgeraakt – of toch niet. Achterin het nummer vind je een koninklijke tour door het ongerepte Schotland: de plek waar koningin Elizabeth graag de rust opzocht. Een nummer boordevol enorme foto's, inside information, exclusieve verhalen en vooral veel liefde. Scroll naar beneden voor een sneak peek van het Vogue Royal Wedding Issue.

Op woensdag 23 mei lanceerde Vogue de Vogue Royal Wedding Special, met de mooiste verhalen en beelden over de huwelijken van de Britse koninklijke familie, het liefdesverhaal van Harry en Meghan en uiteraard de mooiste beelden van zaterdag 19 mei! Bestel nu dit collector's item van Vogue online!

Photograph, Wedding dress, Bride, Veil, Bridal veil, Bridal clothing, Bridal accessory, Dress, Gown, Headpiece,
Getty Images
1 van 10
All I am, I give to you

Alles over de Royal Wedding: de jurk van Clare Waight Keller, de sfeer, de locatie, de speeches en waarom de bruiloft van Meghan en Harry één van de modernste koninklijke bruiloften ooit is. 'De blik van Harry toen hij zijn bruid aan de arm van zijn vader zag, sprak boekdelen. "You look amazing," zei hij toen ze naast hem stond.'

Photograph, Dress, Black-and-white, Gown, Hairstyle, Photography, Headpiece, Haute couture, Monochrome photography, Style,
Hollandse Hoogte
2 van 10
Showstoppers

Ze vormen het hoogtepunt van catwalkshows, de grandes finales waarmee designers het allerbeste van zichzelf laten zien, geshowd door hun favoriete muze van het moment: de trouwjurk. In de meest romantische, fairytale, sexy of coolste variant die je ooit hebt gezien, of dat allemaal tegelijk.

Photograph, Child, Nose, Interaction, Photography, Smile, Black-and-white, Love, Photo caption, Gesture,
ANP Photo
3 van 10
Portrait of a Lady

Lady Di ging de geschiedenis in als een tragische heldin. Mooi, charismatisch, gevangen door de ijzeren greep van het koningshuis en achtervolgd door wilde paparazzi. Maar achter de schermen was ze een lieve, sterke moeder die snoep smokkelde en één motto had: wees zo ondeugend als je wilt, zolang je maar niet betrapt wordt. Harry heeft zijn naughtiness niet van een vreemde.

Photograph, Wedding dress, Gown, Dress, Bride, Formal wear, Suit, Bridal clothing, Fashion, Black-and-white,
Getty Images
4 van 10
De kus

De kus is de kers op de bruidstaart - dat ene magische moment waarop alles samenkomt: de liefde, de belofte, de toekomst. Eindelijk, er mag gezoend worden! En ze leefden nog lang en gelukkig.

Photograph, Bride, Font, Black-and-white, Photography, Wedding dress, Fashion accessory, Dress, Ceremony, Veil,
ANP Photo
5 van 10
Iconic weddings

Het is onvergetelijk, het beeld van prins Charles en prinses Diana in haar gekreukelde megajurk op het balkon van Buckingham Palace. Maar er gingen meer bruiloften de geschiedenis in als iconisch. Wat dacht je van de Kennedy's, de traan van Máxima, Audrey Hepburn en haar eerste beau? Zij gaven ons de mooiste beelden om nooit te vergeten.

Face, Forehead, Skin, Text, Chin, Cheek, Head, Nose, Human, Font,
Getty Images
6 van 10
De wildste Windsor

Prins Harry is de rebel van de familie: ondeugend, avontuurlijk, altijd in voor een feestje, en altijd op zoek naar grenzen om te verleggen. Niet voor niets noemde zijn moeder hem Harry: die naam beloofde 'more fun'.

Forehead, Black-and-white, Photography, Poster, Facial hair, Monochrome photography, Smile, Love, Movie, Gesture,
Hollandse Hoogte
7 van 10
Meeting Meghan

Na advocaat, koffermeisje en feminist heeft de Amerikaanse actrice Meghan Markle sinds 19 mei de rol van haar leven, namelijk die van Her Royal Highness. Portret van een prinses in wording.

Font, Black-and-white, Design, Photography, Outerwear, Graphic design, Advertising, Monochrome, Car, Logo,
Getty Images
8 van 10
Rock & royalty

Love is strong and love is sweet, zongen de Rolling Stones. En ook al hebben rockabilly's qua huwelijken niet de beste track record, hun trouwerijen zijn seriously cool.

Photography, Advertising, Classic, Film noir,
Getty Images
9 van 10
The tragic love lives of the Crown

Tragische liefdes: we kunnen er in The Crown ons hart aan ophalen. Achter de pracht en praal van het Britse koningshuis gaat een wereld schuil waarin de kroon voor alles gaat, ook en vooral de liefde. Prins Harry trouwt met de vrouw van wie hij houdt, maar daar gaat een geschiedenis aan vooraf van intriges, onmogelijke verlangens en gebroken levens.

Nature, Natural landscape, Highland, Atmospheric phenomenon, Sky, Morning, Landscape, Mountain, Font, Hill,
Hollandse Hoogte
10 van 10
Lilibet's escapes

De weidse horizon, de dramatische landschappen en ruige natuur van Schotland vormen de perfecte omgeving om alles los te laten en te voelen dat je vrij bent, en lééft. Geen wonder dat niet alleen Elizabeth, maar ook haar moeder en grootouders de Highlands altijd hebben gebruikt als escape van het koninklijk juk. Een trip langs de Schotse highlights met een koninklijke touch.

Advertentie - Lees hieronder verder
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Meghan Markle