Fashion rocks! Vogue's novembernummer met Gigi Hadid

Bekijk de preview van ons November 2015 nummer.

vogue-november-gigi-hadid
Alique, Vogue Nederland, november 2015

There she is! Vogue's novembernummer is daar en het is wederom een nummer bomvol mode, stijl, interviews en lifestyle. We vlogen naar New York voor de shoot en het interview met supermodel du jour – en half-Nederlandse – Gigi Hadid, die ondanks haar 6 miljoen volgers op social media Hollands nuchter blijkt te zijn gebleven. De bijzondere serie met befaamde modefotograaf Arthur Elgort toont de mooiste trends van het seizoen geïnspireerd op de al even iconische Diana Vreeland. Verder spraken we Bond-girl Léa Seydoux in Londen over haar aankomende rol naast Daniel Craig in de nieuwste Bond-film en in het complete denim dossier zetten we de key-trends, de modellen en alle jean queens voor je op een rij. Neem hier alvast een kijkje in enkele highlights van dit 179 pagina tellende nummer. Fashion Rocks!

Het novembernummer met Gigi Hadid ligt vanaf vandaag in de winkels voor €5,95 of download het nummer in de Vogue Nederland app in iTunes of Google Play.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 La Gigi
Alique, Vogue Nederland, november 2015

Gigi Hadid mag dan een rijkeluisdochter lijken die het modellenbestaan is komen aanwaaien – ze beschikt over een flinke werkethos én een fikse verzameling verborgen talenten, van paardrijden tot taarten bakken. Fotograaf Alique legde het half-Nederlandse supermodel vast op de gevoelige plaat, gestyled door creatief directeur Martien Mellema, tijdens een shoot in New York.

Fotografie: Alique
Styling: Martien Mellema
Haar: Brian Buenaventura
Make-up: Maud Laceppe
Manicure: Kiyo Okada
Model: Gigi Hadid

2 Social supermodel Gigi Hadid
Alique, Vogue Nederland, november 2015

De half-Nederlandse Gigi Hadid is hét supermodel van het moment. Vogue sprak haar in New York over haar Nederlandse roots – 'Ik hou van de Efteling!', poffertjes en frietjes, social media en toekomstdromen. Lees meer in ons nieuwe novembernummer.

Fotografie: Alique
Styling: Martien Mellema
Haar: Brian Buenaventura
Make-up: Maud Laceppe
Manicure: Kiyo Okada
Model: Gigi Hadid

3 The big five
Ester Grass Vergara, Vogue Nederland, november 2015

Met klassieke materialen als parels, goud, zilver en diamanten maakt de volgende generatie sieradenontwerpers allesbehalve voorspelbare ontwerpen, die zich zelfs niet altijd even gemakkelijk laten categoriseren als armband, oorbel of ketting. Vogue's shopping editor Gijsje Ribbens maakte samen met fotograaf Ester Grass Vergara een serie over deze nieuwe lichting juwelen. Om je vingers bij af te likken!

4 Denim dossier
Jolijn Snijders, Vogue Nederland, november 2015

Niets is zo persoonlijk als de spijkerbroek. Zes door de wol geverfde denim lovers vertellen over de onslijtbare relatie met hun blue jeans. Zoals freelance modejournalist voor onder meer Vogue, Alja Bakker.

Fotografie: Jolijn Snijders
Styling: Hannah van Well en Gijsje Ribbens
Haar en make-up: Siddhartha

5 Opposites attract
Ruben de Wilde, Vogue Nederland, november 2015

Rijkelijk met pailletten, kralen en kant bewerkte stukken vinden we terug in deze serie van fotograaf Ruben de Wilde en stylist Hannah van Well. Overdaad die zich voor het contrast graag laat combineren met denim. Rich meets 'poor', luxe meets alledaags. Kortom, tegenpolen die elkaar maar wat graag aantrekken.

Fotografie: Ruben de Wilde
Styling: Hannah van Well
Haar: Daan Kneppers
Make-up: Siddhartha
Model: Maja Salamon

6
Lisa Lyon, Robert Mapplethorp / Art + Commerce

Hair is everywhere. Van Girls-actrice Jemima Kirke tot Miley Cyrus, steeds meer beroemdheden lijken openlijk een statement te maken met hun lichaamshaar via social media. Vogue's Zoe Rosielle is het spoor compleet bijster als het op personal grooming aankomt en gaat op onderzoek uit in het openhartige stuk 'Het laatste taboe'.

'Als pubic hair bij hoge uitzondering dan toch eens onderwerp van gesprek is, begeef je je al snel op glad ijs.'

7 Unbeschreiblich weiblich
Jan Welters, Vogue Nederland, November 2015

Onbetwist chic, ongewoon stoer, onbeschrijfelijk vrouwelijk. Zo laat deze serie van fotograaf Jan Welters en stylist Jos van Heel zich het beste omschrijven. Model Ysaunny Brito doet denken aan een hedendaagse Grace Jones met haar ellenlange benen en stoere kapsel die zich uitstekend lenen voor de gedurfde looks uit deze serie.

Fotografie: Jan Welters
Styling: Jos van Heel
Haar: Jonathan Connelly
Make-up: Jurgen Braun
Manicure: Typhaine Kersual
Model: Ysaunny Brito

8 Simply divine
Arthur Elgort, Vogue Nederland, november 2015

Diana Vreelands legendarische (levens)stijl en onvergetelijke uitspraken vormen het uitgangspunt voor deze bijzondere serie door fotograaf Arthur Elgort en Vogue's Marije Goekoop, geschoten in en rondom het huis van haar-koning Christiaan Houtenbos op Fire Island, New York.

Vreeland injecteerde haar kussens bijvoorbeeld met parfum en ze orakelde 'Pink is the navy blue of India' en 'Exaggeration is my reality'. Model Hollie May Saker belichaamt deze onbetwist unieke stijl en uitspraken in de goddelijkste trends van dit najaar: pastels, see-through, oversized, embellishments, (dieren)print en grijs. Simply divine.

Fotografie: Arthur Elgort
Styling: Marije Goekoop
Haar: Christiaan
Make-up: Fulvia Farolfi
Model: Hollie May Saker
Set productie: Dana Brockman

9 Kings of casual
Christiaan met Janice Dickinson - Arthur Elgort

De casual snapshot-style van fotograaf Arthur Elgort veroorzaakte begin jaren '70 een ommekeer in de modefotografie. Net als de freewheeling techniek van haargoeroe Christiaan Houtenbos, verantwoordelijk voor de flat cut van Grace Jones en de pony van Freja Beha Erichsen. De fotograaf en Nederlands bekendste haarkunstenaar zijn al veertig jaar bevriend. Vogue's Fiona Hering sprak de twee tijdens een intiem gesprek.

10 Bond & beautiful
David Sims, Vogue Paris, april 2015

Léa Seydoux is de nieuwste Bond-girl. Tot haar eigen verbazing: 'Ik dacht dat ik er niet mooi genoeg voor zou zijn.' Vogue's Maartje Laterveer sprak de Parisienne in Londen, over vrouwelijkheid, Prada en het gevoel een misfit te zijn.

11 Inside out
Bagus Jati

Thuiskomen met een prettige teint én fitter en meer in balans? In ons novembernummer lees je alles over de mooiste retreats in onder meer Bali, Thailand, Engeland en India waar je aan de slag kan met je binnen- en buitenkant – inside and out. En die gezonde glow, die volgt vanzelf.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Gigi Hadid