Van Marc Jacobs-ijskraam tot Tiffany & Co.-cadeau: 5 fijne to do's op de Vogue Flower Market 2 september

Kom naar de Vogue Flower Market op zondag 2 september en laat je verrassen!

image
Philippe Vogelenzang

Op zondag 2 september vindt de allereerste Vogue Flower Market plaats, in de betoverende tuinen van het Rijksmuseum in Amsterdam. Tijdens deze dag wandel je niet alleen door de prachtige bloembedden, ook kun je genieten van taart, schepijs en heerlijke geuren. Op deze high-end summer Sunday market vind je onder andere een pop-up Vogue café, een Chloé-photobooth en echte Vogue-bloemenkraampjes. Ook kun je meditatiesessies volgen van philosophy, Marc Jacobs -ijs eten en leren tekenen in een workshop van het Rijksmuseum. En dat alles met op de achtergrond livemuziek van jong, aanstormend talent. Maar er is meer: tijdens deze dag krijg je als Vogue-lezeres de mogelijkheid om jouw nieuwe favoriete geur te ontdekken met parfums geselecteerd door Vogue. Ga je voor The Scent van Hugo Boss, Philosophy's Grace, de Daisy-geuren van Marc Jacobs, Chloé's Nomade of het nieuwe Eau de Parfum van Tiffany & Co? Bekijk in onderstaande gallery alvast wat deze vijf fijne merken voor je in petto hebben op de Vogue Flower Market, zodat je zondag 2 september goed beslagen ten ijs komt. En vergeet vooral niet: het septembernummer van Vogue Nederland, dat nu in de winkels ligt, is je toegangsbewijs voor de Vogue Flower Market!

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Laat je meevoeren met de philosophy-meditatie
Philosophy

Ontdek Amazing Grace en Pure Grace
Schoon, vrouwelijk en aangenaam: de bloemengeuren – met een tikje bergamot – van philosophy zijn wereldwijd bestsellers. Kom ruiken waarom, en kijk welke van de twee het beste bij jou past.

Zen
Er zijn ook rustmomentjes op de Vogue Flower Market, bijvoorbeeld tijdens een meditatiesessie gegeven door een expert. Ga zitten op een van de philosophy-yogamatjes en laat je meevoeren in de filosofie van philosophy die gaat over mental health en wellbeing. Laat je inspireren door philosophy's visie op schoonheid, en hoe dat resulteert in zelfvertrouwen en wijsheid.

2 Marc Jacobs ice cream, echt waar!
Marc Jacobs

Ontdek Daisy, Daisy Love, Daisy Eau So Fresh
Daisy van Marc Jacobs is zo’n geur die je iedere dag wilt dragen omdat hij easy going is, vrolijk en optimistisch. De andere twee madeliefjes zijn dan ook: frisse, prettige bloemengeuren waar je van gaat neuriën. En dan hebben we het nog helemaal niet gehad over de flacon.

Smaakvol
Er staat een speciale Marc Jacobs-ijskraam met Marc Jacobs-ijsbakjes. De vier smaken ijs zijn gemaakt met ingrediënten van de Daisy-geuren. Nu mag jij raden welke dat zijn. Enjoy!

3 Chloé en jij in the picture
Chloé

Ontdek Chloé & Chloé Nomade
De geuren van Chloé zijn zo bijzonder, omdat ze tot de nieuwe generatie bloemengeuren behoren. Ze zijn namelijk niet tuttig en de nieuwste, Chloé Nomade, is wat je noemt een chypre floral, een bloemengeur met groene noten, niet te zoet, precies goed. Kom ontdekken of hij in jouw geurgarderobe past.

In stijl
Onder de groene bogen in de tuinen van het Rijksmuseum kun je in een romantische setting een foto of gifje laten maken, helemaal in Chloé-stijl. Juist ja, met de iconische rozen als achtergrond. Daarna rondsturen natuurlijk, want you were there.

4 Hugo Boss gaat all the way: proef en beleef
Hugo Boss

Ontdek Hugo Boss The Scent for Her en The Scent for Him
Bij The Scent van Hugo Boss draait alles om verleiding en cacao, van de honingachtige topnoten via het hart van oosterse osmanthus tot de verslavende basisnoten. En dan bedoelen we een verslaving van het prettige soort, die je op de Vogue Flower Market live kunt ervaren.

Jaaa, chocola
Geur, smaak en audiosensatie gaan hier samen. Je smaakpapillen leren de geur eerst kennen tijdens een chocolate tasting. Vervolgens stap je helemaal in de wereld van The Scent met een koptelefoon die je de muziek van de geur laat ervaren. Te waus? Zeker weten!

5 Tiffany & Co. doet je hart sneller kloppen
Tiffany & Co

Ontdek Tiffany & Co. Eau de Parfum
Tiffany & Co. maakt geuren als juwelen - sprankelend, klassiek en romantisch. En met mooie grondstoffen als iris in het signature eau de parfum is de geur ook heel sensueel. De vorm van de flacons is een knipoog naar edelstenen. De helderblauwe kleur van de parfum zelf maken de Tiffany & Co.-geuren één van je kostbaarste bezittingen.

Personal gift
Kom langs bij Tiffany & Co. op de Flower Market en ontvang een persoonlijke cadeau in de stijl van het legendarische juwelenhuis uit New York.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Magazine