Vogue

Magazine

Januari/februari 2017

Vogue's januari/februari-nummer ligt vanaf dinsdag13 december in de winkel. Lees wat je te wachten staat en zorg dat je deze editie als eerste in huis hebt door deze te bestellen via onderstaand bestelformulier. 

We staan weer aan het begin van een nieuw jaar, een nieuw begin en een nieuw modeseizoen. Kortom: het ideale moment voor een wardrobe update.

Karin Swerink

We staan weer aan het begin van een nieuw jaar, een nieuw begin en een nieuw modeseizoen. Kortom: het ideale moment voor een wardrobe update. Hoewel ik er nog niet over pieker om m’n puffer (voor de mooiste puffer jackets: zie pagina 88) al te verruilen voor een zomerjurk, heb ik watertandend door de achttien pagina’s met hoogtepunten van het nieuwe lente-zomerseizoen gebladerd (pagina 130 ). 

De show die me het meeste kippenvel bezorgde, was die van Louis Vuitton. Bij look nummer één was het al raak: een grijsgroene jurk, met slechts één mouw en een elegante gesp bij de taille. Maar vooral de gouden laarzen daaronder wilde ik onmiddellijk mee naar huis nemen. Toen een zwarte versie van die laarzen een paar weken na de show in Vogue’s fashion closet stond voor de covershoot van dit nummer, kon ik het niet laten ze even te passen. Na een proefrondje over de redactie heb ik meteen geïnformeerd wanneer ze te koop zouden zijn. 

Een ander hoogtepunt in dit nummer is het interview Tom Ford, zonder twijfel de aantrekkelijkste man in de mode-industrie. Ik kon m’n jaloezie amper onderdrukken toen onze fashion features director Fiona Hering – die deze maand ook al naar Tokio vloog om de denimobsessie van Japanners eens goed onder de loep te nemen (pagina 126) – met hem mocht bellen. Gelukkig kan Fiona bijzonder levendig vertellen, waardoor ik al lezend toch een beetje het gevoel heb dat ik erbij was (pagina 108). Het meest verrast werd ik door het reisverslag over de Balkan (pagina 156). Ik ben zo iemand die al jaren elke zomer naar dezelfde plek in Frankrijk op vakantie gaat, maar nu overweeg ik toch echt een lang weekend richting Zuidoost-Europa te gaan. Met in mijn koffer uiteraard het nieuwe boek van de o-zo inspirerende Zadie Smith, die we interviewden tijdens haar bliksembezoek aan Amsterdam (pagina 120 ). 

Kortom: met dit nummer kom je de kerstvakantie wel door. Ik wens je alvast een happy new year!

X Karin

Karin Swerink                                                                                                                                        
Editor in Chief

Je bestelling
Je gegevens

Geslacht *

Adres
Geboortedatum
Nieuwsbrief

Houd mij per e-mail op de hoogte van nieuws, aanbiedingen en acties van:

Meer

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten