Vogue
Vogue Oktober 2013

magazine

Vogue Oktober 2013

Datum
Auteur
Babette Grunder
Alique

Romantiek met een Hollandse slag, dat is Vogue oktober. De 210 pagina’s bieden een overzicht van dé trending topics van dit moment, met satchel bags, Schotse ruiten en Delfts Blauw. Of zoals Karin Swerink zegt: “Een Vogue vol fashion moods, die bovendien ook nog eens bol staat van grote ontwerpers als Giorgio Armani en Isabel Marant.”

Ymre Stiekema prijkt op de cover met sieraden van Aurélie Bidermann, Saint Laurent, Gassan en Wouters & Hendrix, gefotografeerd door Alique. In de serie van Erin Olaf, waarvoor fashion editor Marije Goekoop de styling deed, wordt het 21-jarige model omgetoverd tot een ouderwetse Hollandse schone met de beauty-looks van nu door het gebruik van primers, crèmes en foundations van Guerlain, Giorgio Armani, Dior en M.A.C.

Dutch beauty Daphne Groeneveld maakt voor de serie 'Clash of the Tartans' van Hans Feurer een wandeling door Parijs, 'Vogue Archief' laat zien dat dieren en mode prima samen gaan in 'Life's a Zoo' en Vogue is bij bohemien Sera Hersham-Loftus op bezoek in haar prachtig gedecoreerde Londense huis.

Meer in Vogue Oktober
Saskia van Langevelde dompelt je in de shoppingpagina's onder in een warm bad met nieuwe trends, van camouflage tot flower power en Georgette Koning praat je in ‘Miss Vogue Frontrow’ bij over Parijse chic en uniformen met een verhaal.

Naast een dosis mode is het oktobernummer een parade van interviews, met de iconische Isabel Marant “ik heb wel een pasmodel maar die meisjes zijn zo perfect,” actrice Rachel McAdams, Nicola Formichetti en de vriendelijk en gedreven Giorgio Armani.
 

Vogue September Preview

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten