Vogue
Basquiat, New Wave, Surfer's Paradise: kijk mee met de making-of van Vogue Man 4

magazine

Basquiat, New Wave, Surfer's Paradise: kijk mee met de making-of van Vogue Man 4

Datum

De hele wereld kent Doutzen en Lara, maar ook voor mannelijke modellen geldt tegenwoordig if it ain’t Dutch, it ain’t much. Erik, Masao, Niels, Sven en Quintin – de crème de la crème van de nieuwe generatie Nederlandse modellen staan met z’n allen op de cover van de nieuwe Vogue Man, issue 4. We fotografeerden ze in Amsterdam, één dag na de mannenmodeweek in Parijs waar ze in praktisch alle grote shows meeliepen. 

Art of Living

Het thema van Vogue Man 4 is 'the art of living'. In dit nummer is dan ook genoeg kunst te vinden. Zo is de serie Painted World geïnspireerd op Jean-Michel Basquiat, misschien wel de stijlvolste kunstenaar aller tijden. De shoppingpagina’s baseerden we op het werk van vijf Nederlandse kunstenaars en we interviewden de Belgische kunstenaar Frans Malschaert, die een compleet eigen universum heeft gebouwd in een gigantische loods in Amsterdam-Noord. Daar werkt hij al decennia’s aan één groot levenswerk. Een ontroerend en bijna mythisch verhaal over doorzettingsvermogen. 

Young Thug

Maar ook de vier Scheveningse surfers zijn echte levenskunstenaars. Hun jaloersmakende leven draait compleet om de golven, verre reizen en vriendschap. Of levend kunstwerk rapper Young Thug, die de macho hiphopwereld op z’n kop zet door op zijn albumcover te poseren in een jurk. Enjoy! 

Film: Ricky van Gils
Edit: Michelle Duijn

Dit zijn de meest Instagram-waardige plekken in Milaan voor fashionweek én Salone del Mobile

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten