Vogue
Vier de zomer met de Vogue beachball set nu cadeau bij Vogue Living

magazine / Vogue Living

Vier de zomer met de Vogue beachball set nu cadeau bij Vogue Living

Datum
Auteur
Door de redactie

Als je de Vogue Living Zomer 2018 koopt bij de Ako, Bruna of Primera krijg je er de enige echte Vogue beachball set bij cadeau! Met de stijgende temperaturen deze dagen leuk voor op het strand, in het park, in de achtertuin of mee in de koffer voor op vakantie.

Vrije vogels

Vogue Living staat dit seizoen in het teken van ruimte. ‘Ver kunnen kijken, vrij kunnen bewegen, het is zo simpel, maar wat maakt dat gelukkig. Of het nou het uitzicht is vanaf je stadse dakterras, je voor je varavan zit met de duinen om je heen of bij je tuinhuis uitkijkt over de bollenvelden: ruimte, dat is de echte luxe!’ aldus editor-in-chief Karin Swerink. Lees in het nummer onder meer een interview met actrice Rachel Roberts, die de oceaan als achtertuin heeft, en ontwerper Dan O’Kelly, die het drukke Amsterdam verruilde voor het relaxte Haarlem. Ruimte is the word. En hoe kun je beter van de ruimte om je heen genieten dan met een potje beachball?

Je krijgt de beachball set cadeau bij aankoop van Vogue Living Zomer 2018 in de Ako, Bruna of Primera; hij ligt voor je klaar bij de kassa. Wees er snel bij, want op = op.

Vogue Living Zomer 2018.

De nieuwe Vogue Living Zomer 2018 over de luxe van jezelf de ruimte gunnen

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten