Vogue
We can be heroes! De lancering van de nieuwe Vogue Man met Y by YSL was het feest van de week

magazine / Vogue Man

We can be heroes! De lancering van de nieuwe Vogue Man met Y by YSL was het feest van de week

Datum
Presstigieux

Terwijl in Milaan momenteel het ene na het andere modefeest wordt gegeven, kan Vogue Man er in Amsterdam ook wat van. Gasten stonden gistermiddag om vijf uur al te dringen voor de deur van Studio 13 in de Utrechtsedwarsstraat voor de lancering van alweer het vijfde nummer van Vogue Man, samen met het gloednieuwe mannenparfum Y van Yves Saint Laurent.

Vogue-festijn

Omringd door de krachtige geur van het Y parfum en met ijskoude biertjes van Heineken of flesjes bruiswater van Marie Stella Maris in de hand konden de gasten, waaronder Vogue-columnist Pepijn Lanen van De Jeugd van Tegenwoordig, Valerio en coverfotograaf Marc de Groot, cultuur snuiven met de exclusieve expositie van beelden uit de nieuwe Vogue Man en foto’s van Yves Saint Laurent. Voor wie wat sterkers verlangde, kon een sprint trekken naar de Jack Daniels bar waar ‘bespoke cocktails’ voor je neus werden bereid. Het parfum Y kon getest worden bij de YSL-stand.  Mannen in hagelwitte T-shirts, Levi’s jeans en Filling Pieces sneakers serveerden heerlijke mini-hamburgers bereid vanuit de keuken in The Butcher bus die buiten stond te roken. Die witte T-shirts matchten overigens perfect met de flacon van Y, geïnspireerd op een crisp white T-shirt met daarover een klassiek zwartleren motorjack.

We can be heroes

Het was een waar heldenfeest, en laat dat nou net het thema zijn van het Vogue Man issue. Creative Director Martien Mellema was uiterst trots op een nieuw nummer vol mannen die een voorbeeld zijn op alle denkbare vlakken. ‘Of je nou tien miljoen volgers hebt of drie, je kunt een held voor ze zijn,’ vertelde Martien voordat ze coverster Parker van Noord de nieuwe Vogue Man overhandigde. De hit van de avond was rapper Yung Nnelg – nog zo’n held in het nummer – die iedereen opzweepte en vol overgave op de dansvloer kreeg. Bekijk de foto’s van de lancering in onderstaande gallery.

Vogue Man Najaar 2017

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten