Vogue
Vogue The Book, The Family Issue 2016

magazine / Vogue The Book

Vogue The Book, The Family Issue 2016

Datum

De wintereditie van Vogue The Book ligt vanaf donderdag 24 november in de winkels. Of bestel deze nu direct via onderstaand bestelformulier en ontvang Vogue The Book thuis! 

'Het allerbelangrijkste is dat je er voor elkaar bent, no matter what.'

Karin Swerink

Altijd zijn ze er, mijn vader en moeder. Of ik nou het allereerste issue van Vogue Nederland signeer in een groot warenhuis, beschuit met muisjes eet in het kraambed of feestelijk een Vogue-special lanceer. Ze zijn er altijd, op alle momenten die voor mij belangrijk zijn. Maar niet alleen mij steunen ze onvoorwaardelijk, ze slaan ook geen enkele mijlpaal over in het leven van mijn broer en zus. En in dat van hun kleinkinderen. Zó bijzonder hoeveel liefde mijn familie als vanzelfsprekend voor elkaar voelt en met elkaar deelt. Het inspireert mij en mijn lief dat precies zo te doen met mijn grote kinderen en ons zoontje - want wat is er waardevoller dan je familie?

In dit vierde Vogue the Book staat familie centraal. We blikken terug op acht bijzondere jaren in het Witte Huis met de Obama's, staan stil bij de hartstochtelijke liefde die Angelina, Brad en hun kinderschare kenden en herinneren ons met weemoed het bewogen leven van Romy Schneider, haar kinderen, haar mannen... We gaan door het 'familiealbum' van fotografe Pamela Hanson, die de bijzondere gave heeft precies díe momenten van haar celeb-vrienden vast te leggen die ertoe doen. De Supers van de jaren negentig onder wie Naomi, Linda en Christy, deelden tijdens hun succesvolle carrières lief en leed met elkaar en waren ware sisters in crime. Maar ook de offspring van iconen als Cindy Crawford en Mick Jagger verrijken dit familie-issue. 

Modern Families zijn er in alle mogelijke samenstellingen en zijn net zo gevarieerd als het leven zelf. Het allerbelangrijkste is dat je er voor elkaar bent, no matter what. En dat je samen het leven viert (dus dank jullie wel, lieve papa en mama!). Want wat is er nou mooier dan met je dierbaren samenzijn? Of er nou een kerstboom en cadeautjes in het spel zijn of niet: family is a gift that lasts forever

X Karin

Karin Swerink
Editor in Chief

Fotografie cover: Sam Jones
Modellen: Cindy Crawford en Kaia Gerber

De wintereditie van Vogue The Book ligt vanaf donderdag 24 november in de winkels. Of bestel deze nu direct via onderstaand bestelformulier en ontvang Vogue The Book thuis! 

Vogue the Book 2015

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten