Vogue
December 2016

magazine / Vogue

December 2016

Datum

Vogue's decembernummer met als thema Fashion, Feest en Familie ligt vanaf dinsdag 8 november in de winkel. Lees wat je te wachten staat en zorg dat je deze editie als eerste in huis hebt door deze te bestellen via onderstaand bestelformulier

'Ik zou elk frontrowkaartje van de wereld zó ruilen om mijn gezin voor de feestdagen bij elkaar te hebben.'

Karin Swerink

Voor mij staat winter voor feestjes, jurken, fantastische accessoires, lekker koken voor vrienden en familie, naar buiten in de kou (hi there, puffer jacket!) maar ook heerlijk cocoonen op de bank met de kaarsen aan. Die feesten gaan wel lukken. En de jurken ook, ook al struin ik vermoedelijk de dag van tevoren stad en internet af voor tóch nog iets nieuws. Aan inspiratie voor fantastische accessoires in dit nummer geen gebrek (pagina 37). En ik ga proberen next level te koken à la de Nederlandse topkok Richard Ekkebus (dream on …) die we opzochten in Hongkong (pagina 166). Uitwaaien op het strand gaat vast goedkomen, maar ik moet zeggen dat ik mezelf ook wel in een flinterdun zomerjurkje in de zon in Zuid-Afrika (pagina 172) zie zitten. 

De feestdagen breng ik met de familie door in een mooi huisje in het bos. Urenlang tafelen, lachen, praten en heel veel facetimen met mijn grote dochter die in Brazilië zit. Gelukkig zijn grote zoon en kleine zoon er wel, net als de liefde en de honden, of course. Maar ik zou elk frontrowkaartje van de wereld zó ruilen om ze allemaal bij elkaar te hebben. Daarom kijk ik met enige weemoed naar de prachtige serie waarin tien Nederlandse fashion moms samen met hun kinderen poseren (pagina 120). Wat een liefde spreekt er uit die foto’s! 

Van het interview met ex-supermodel Pat Cleveland – en moeder van Anna Cleveland, die nu in haar voetsporen treedt – heb ik ook genoten. Toen we haar in Amsterdam fotografeerden, probeerde ze vooral te zorgen dat de kleding zo mooi mogelijk in beeld kwam. Dat vond ze belangrijker dan hoe ze er zelf op stond. Als iemand onze coverkreet ‘Celebrate Style’ belichaamt, dan is zij het wel (pagina 162). Op die cover ben ik overigens enorm trots. Bette Franke is al jaren part of the Vogue family  – dit is al haar derde keer op onze cover. Maar dat ze deze keer haar zoon Boris op zo’n intieme manier met ons wilde delen, vind ik echt bijzonder. Lang leve de liefde!

X Karin

Karin Swerink
Editor in Chief

November 2016

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten