Vogue
Glitter! Sparkle! Shine! Alexa Chung staat op de cover van Vogue december 2017

magazine / Vogue

Glitter! Sparkle! Shine! Alexa Chung staat op de cover van Vogue december 2017

Datum
Auteur
Karin Swerink
Marc de Groot

Vogue's nieuwe december nummer met Alexa Chung op de cover ligt vanaf donderdag 9 november in de winkels. Of bestel het nummer nu direct online. 

Na een jaar lang brainstormen en voorbereiden – van het binnenhalen van grote sprekers als Viktor & Rolf tot het ontwerpen van het kingsize bed waarin Fiona Hering ze interviewde – was het 6 en 7 oktober eindelijk zover: de allereerste editie van Vogue Fashion Festival. En wat was het geweldig om al onze modehelden uit binnen- en buitenland twee dagen lang in het legendarische Amstel Hotel te mogen ontvangen. Van de grootste influencer van Nederland – Negin Mirsalehi – tot Michelle Obama’s stylist Meredith Koop (die vertelde dat ze zelfs de pyjama’s van de voormalige first lady koopt). En van de Dsquared-broertjes die samen met model Marjan Jonkman het Amsterdamse nachtleven op z’n kop zetten, tot het Deense stijlicoon Pernille Teisbaek en Belgisch supermodel Rose Bertram. Het was een voorrecht om twee dagen lang omringd te zijn door zo veel talent, zo veel passie voor mode en zo veel mooie verhalen. En om jullie, lieve lezers, in grote getalen te mogen verwelkomen was een feest. In dit nummer genieten we nog even na met de prachtige foto’s die Reinier van der Aart van de sprekers maakte. Eén ding is zeker: volgend jaar weer.

'"Want cool zijn is ook maar saai," aldus Giovanna Battaglia.'

Verder staat dit nummer volledig in het teken van de decembermaand en alle feesten en partijen die daarbij komen kijken. De beautypagina’s staan vol tips, tricks en de nieuwste producten voor zowel before als after de party. Alexa Chung schittert op de cover in een partyproof panterjurk van Ronald van der Kemp. Er is een partydossier met de uitbundigste schoenen, partydresses, glitteroogschaduw en cocktailrecepten. Kortom: glitters en pailletten op elke pagina. Maar ook de interviews zijn een feestje. Zo houdt Giovanna Battaglia een vlammend betoog voor meer plezier en humor in de modewereld. ‘Want cool zijn is ook maar saai.’

Zelf kijk ik uit naar het eerste kerstdiner in mijn nieuwe huis, met de hele familie bij elkaar. Op het menu staat in ieder geval een van de gerechten uit het zeer zeldzame kookboek van Christian Dior, dat culinair Mara Grimm heeft weten bemachtigen. Champagne was het favoriete ingrediënt van Monsieur Dior (zelfs over een simpele salade goot hij nog een scheut Dom Pérignon), dus het wordt zonder twijfel een mooie kerst.

Karin Swerink
Editor in Chief

Fotografie: Marc de Groot
Styling: Jos van Heel
Haar en make-up: Irena Ruben / House of Orange voor Chanel en Balmain Hair Couture
Modellen: Alexa Chung

Futurist Sophie Hackford over tech en de toekomst 'Social media laten me volledig koud'

 

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op Vogue.nl.
Dit vinden wij jammer, want Vogue.nl is mede dankzij deze advertenties gratis toegankelijk.
Wil je een uitzondering maken voor Vogue.nl, of meer lezen over hoe wij met advertenties omgaan?
Klik dan hier. Veel dank!

Maak een uitzondering voor Vogue.nl > Sluiten